Faszt szopó, ingyenes travi ringyó vagyok! (harisnya, smink, paroka, szoknya). Most éjszaka 02 óra után, valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna a Népligetnél egy padon vagy bokorban? Kocsidban is ráborulhatok! Na, fürdöm, tágítok, síkosítok addig. Írj és tali! BUDAPEST
Ma késő este a Népligetnél a kutyaiskola mellett, romantikus tali? Utána szopok, baszható vagyok a bokorban.
Most éjfél és 01 óra között valakit leszophatok a Népligetnél a kutyaiskola melletti pad mögötti bokorban? Faszt szopó, ingyenes travi ringyó vagyok. (harisnyában, parókában, smink, ruci).

Ha tudtam volna hogy valakinek kell használt CD akkor nem dobtam volna ki egy egész ládányit!
(Ez egy válasz HonestPerson01 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 12:35

Ismerkednék CD, travikkal békés megye vagy környékén. Utazni tudok.
Hello! Este a nèpligetben lenne csinos travi, shemale? Esetleg tud valaki valami helyet ahol össze futhatnèk velük?
Sziasztok! Ma estére Győrben lányos, szőrtelen shemale/travi csajszit keresek. Helyem van, többi privátban!
Faszt szopó, ingyenes travi ringyó vagyok! Ma éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetnél egy padon?
Most péntek este már találkozhatunk is.
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok! Transz hölgyet keresek. Somogy megyében!! Írj rám privátban!
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei szexi, lányos crossdressert vagy transz hölgyet keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak, van tapasztalatom CD-kkel, tudom mit akarok, nem csak kísérletezgetek.
Szegeden akkár fizetnék egy ts nek ! Keres privátba
Szegeden ma lenne kedve talizni ts nek ?
Most hajnalban 4 órakor valaki megszoptatna a Népligetben a kondi gépeknél? Akár meg is baszhatsz. Faszt szopó, ingyenes travi kurva vagyok. (smink, paroka, szonya, harisnya...).
Sziasztok shemale,transzit keresek ha szeretnél egy jót élvezni akkor írj bátran

Hatvan és max 100km-es környéke!!!
Sziasztok!
Passzív,Transz,Travi,CD !!!!!
Aktív Domináns 19/5-ös méretű pasi vagyok!
Szombat és vasárnap!
12:00-tól este 20:00-ig vannak szabad időpontjaim!
Házhoz megyek,mindent meg kapsz amire csak vágysz bármi is az!!!
(Szerpjáték,gyengéd vagy kemény baszás,alávetettség,alázás,Bdsm)
Kiszállási díj és jelképes hozzájárulás fejében!
Csak az írjon akinek ez továbbra is így megfelel!
Írjatok bátran,beszéljük le a talit minél hamarabb!
Passzív,Transz,Travi,CD !!!!!
Aktív Domináns 19/5-ös méretű pasi vagyok!
Szombat és vasárnap!
12:00-tól este 20:00-ig vannak szabad időpontjaim!
Házhoz megyek,mindent meg kapsz amire csak vágysz bármi is az!!!
(Szerpjáték,gyengéd vagy kemény baszás,alávetettség,alázás,Bdsm)
Kiszállási díj és jelképes hozzájárulás fejében!
Csak az írjon akinek ez továbbra is így megfelel!
Írjatok bátran,beszéljük le a talit minél hamarabb!
Sziasztok! Ma késő estére keresnék két normális, kedves, aktív pasit egy kellemes többes reményében. Helyem a 13.kerületben van. Privátban keressetek kérlek! Fotó, videó az adatlapomon. Pusz. Tami
Ismerkednék CD, travikkal békés megye vagy környékén. Utazni tudok.
Transz partneremet keresem, travit pedig nem. Aktív/uni szerep érdekel. Távolság nem számít. Férfitársaim leveleit is szívesen fogadom, de csak akkor, ha van RL-ről már tapasztalata, nem pedig ismerkedés céljából keres meg engem. Megértéseteket és segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.