Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek hellyel rendelkező disex párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra. Uni vagyok!!
És napközben is rá érsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 01. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 01. péntek 20:17
Törölt felhasználó (1101502)

Travi ringyó vagyok, ingyenes. Ma éjszaka szopnék, baszható is vagyok. Ligetben, pad, bokornál.
Biszex bulihoz pár, hölgy és CD/TS-t kerestetik. Budapest, hely van. Most hétvége.

Szeretnénk megismerkedni 32 éves korig egy aranyos transz vagy shemale-el.

Legyen fontos neked is az intelligencia, igényesség.
Várjuk jelentkezéseteket.
Puszi
É+Á
Travit transzit cd szopatnék a népligetnél akár ma késő délután.
Ismerkednék női ruhát kedvelővel, vagy CD-vel. Békés megyében lakom.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit vagy domina nőt. Biszex pasi vagyok, térdelnék tele szájjal. Öltöztess be nőnek és úgy tömd a szám.
Travi ringyó vagyok, ingyenes. Ma éjszaka szopnék, baszható is vagyok. Ligetben, pad, bokornál.
Nyiregyhazan mértes pasi elott tetdelnek ma este, szopass meg kemenyen. Elvezz torokba.urits egy jot
Sziasztok!
Bi sportos crossdress srác vagyok.Szívesen ismerkednèk párral.
Bi sportos crossdress srác vagyok.Szívesen ismerkednèk párral.
Sziasztok! Siófokon ma valaki? 38 éves bi srác vagyok! Írj üzit!
Sex
Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra
Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra
Travit/CD-t szopnék/szopatnék.
Budapest
Budapest
Női rucist harisnyast keresek kor alkat nem számít
Női rucist harisnyast keresek kor alkat nem számít
Szegeden olyan ts vagy cd keresek párommal nő aki engem le szopna előtte és meg is dughatom adig párom masztizna
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív, hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
privát ment.
Travi ringyó vagyok. (harisnya, paroka, smink, szoknya). Ingyenes!! Ma éjszaka valakit leszophatok? Meg is baszhatsz, ha akarsz. (Ha baszol is, hozz gumit). Tág, síkos picsával leszek. Népligetnél. (bokor, pad).