Noi rucist harisnyast fehernemust keresek kor alkat nem számít
Travi ringyó vagyok. (harisnya, paroka, smink, szoknya). Ingyenes!! Ma éjszaka valakit leszophatok? Meg is baszhatsz, ha akarsz. (Ha baszol is, hozz gumit). Tág, síkos picsával leszek. Népligetnél. (bokor, pad).
Zamárdi?
34 éves nyíregyházi férfiként keresem nőies shemale partneremet. Még kezdő vagyok, avass be a gyönyörbe!

30-40-es pasi, aki szopatna dugna mostanság?

Sziasztok... Régóta izgatnak az igazán nőies transz CD Shemale szexbombak szexi női ruhaban és úgy döntöttem kiprobalnam milyen egy kölcsönös és gátlásoktól mentes közös játék.... Privátban írjátok legyszi ha valakit érdekel a dolog
Igen, ma éjszaka jó! Jössz?
(Ez egy válasz Ritchie üzenetére (2022. 06. 22. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Noi rucist keresek Ózd 40km es körzetében
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Csepelen szopatnek dugnek travit,sissyt,cd-t
Hely kell,napkozben lehetseges a talalka
Hely kell,napkozben lehetseges a talalka
Sziasztok holnap Győrben valaki Szopatna ? Eto park wc ! Vagy nálad?
Sziasztok! Egerben vagy környékén keresek igazi Transzit. Remelem végre találok eggyet.
Pesten pasival találkoznék akinek lenne egy franciaágya
Szívesen öltöznék lánynak és még úgy is viselkednék.
Írj privit ha felcsigáztalak! és talizzunk.

Szívesen öltöznék lánynak és még úgy is viselkednék.
Írj privit ha felcsigáztalak! és talizzunk.
Szia!
Ha előbb szólnál lehet kimennék!
Mondjuk ma este? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 00:55
Ha előbb szólnál lehet kimennék!
Mondjuk ma este? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101502)

Ma éjszaka valakit leszophatok? Meg is baszhatsz, ha akarsz. Tág, síkos picsával leszek. Népligetnél. (bokor, pad).
Sziasztok. A kifutónál szívesen kukkolnék egy travit
Szegeden van olyan ts aki 25 éves feleségem dugná előttem karcsú lány
Sziasztok! Fiatal vekony gátlástalan ts-t keresünk a közelünkben kissebb farokkal.
Női ruhát kedvelővel ismerkednék, taliznék békés megye vagy környékén
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Bekescsaban keresek aktív dominans perverz méretes pasit. Olyat, aki keményen szopatna. Domina nőt, pàrt is keresek. Bi pasi vagyok.