Szia! Ebben èn is benne lennèk!Egy jó hármas?
(Ez egy válasz travi üzenetére (2021. 06. 21. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Lehet, de egyeztetni kellene.
(Ez egy válasz emmerichD üzenetére (2021. 06. 06. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 06. vasárnap 22:13

Sziasztok! egy jó kis travit szivesen leszopnék! Szhely és környéke!
Aktív travival ismerkednék békés megyében vagy környékén.

Travival, transzival ismerkednék Budapesten.
Sziasztok!Ma délutánra keresek bi pasit vagy párt.Uni/passzív vagyok,helyem van Veszprémben!!
Hetenyben földúton sötétben ma egész éjszaka szopnék akar terdepelve kocsid mellett vagy guggolva út közepén, asszony elaludt, írjatok ha van rá igény.
Sziasztok,
Fejér megyébenTravival ismerkednék.
Fejér megyébenTravival ismerkednék.
Sziasztok. Hát egy Travit én is kipróbálnék szivesen. Soha nem is láttam még olyat.
Hello keresek ápolt igényes transzit esetleg akinek már nincs hímveszője de ..
Én ápolt férfias roma ferfi vagyok 20cm fasszal
Én ápolt férfias roma ferfi vagyok 20cm fasszal
Most szerdán, kora hajnalban valakit leszophatok a Népligetben egy padon? 02-04 óra között.
Meg is baszhatsz, ha akarsz! Szoknyában, bugyi nélkül leszek! Tág és síkos picsával!!
Faszt szopó, ingyenes, travi kurva vagyok. (harisnya, paroka, smink, női ruci).
Smárolhatunk is ha szeretnél, ujjazhatsz is. No duma, már gombolhatod is ki a slicced......kor, alkat mellékes. Írj és megbeszéljük! Reggel 04-ig várom!

Győrben szopnék travit vagy shemalet , esetleg cd-t
5-6 óra körül a népligetbe?
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
fiatal shemalet keresek,izgalmas kapcsolatra!!
keress privátban!!
keress privátban!!
FIATAL TRAVIT KERESEK BUDAPESTEN,HOSSZÚ TÁVRA!! Ha érdekel keress privátban!!
Sziasztok! egy jó kis travit szivesen leszopnék! Szhely és környéke!
Csinos travi,cd, transzt keresek Budapesten!
Sziasztok. Ma Budapesten vagy környékén valaki? Travit keresek,érted megyek ha kell, kimegyünk a népligetbe vagy bármi jó helyre a szabadban. Szopatnék és dugnék. Írj!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen