Miskolci, aktív, érettebb pasi???
Sziasztok!
Szfvárrol Valakik?
Elsősorban parok, vad csajok, bi fiupárok.
Üdv
Szfvárrol Valakik?
Elsősorban parok, vad csajok, bi fiupárok.
Üdv

noi rucist fehernemust keresek ma holnap delelotre
Aktív hellyel rendelkező pasit keresek heves megye, Parád környékén.Uni,női fehérnemű kedvelő vagyok.
noi rucist keresek kor alkat nem szamit
noi holmist keresek
Ezzel èn is így vagyok, csak sajna sehol senki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 15. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 15. péntek 22:58
Törölt felhasználó (3966262)

Aktív férfiként keresem nőies transz,shemale partnerem.
Aktív férfiként keresem nőies transz,shemale partnerem.
Miskolcon pasit párt keresek
Somogy, Baranya, Zala megyében van nőies shemale, csinos transzi?
Sziasztok! Budapesti cd, ts?
Sziasztok
Pesten most lenne hellyel rendelkező nőirucis vékony alkatú?
Pesten most lenne hellyel rendelkező nőirucis vékony alkatú?
Igen szívesen megnézném,de vagy el vannak bújva vagy nincsenek vagy nem tudom..
(Ez egy válasz oldpower üzenetére (2019. 02. 08. péntek 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. nem túl aktiv ez a csoport
Pedig egy sexi travi...
(Ez egy válasz VanDen üzenetére (2019. 02. 08. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello, van itt még valaki? Nem igazàn làtok mozgàst...
Sziasztok.Heves megyei aktív pasit keresek ma délelőttre.Uni női fehérnemű kedvelő vagyok.
Sziasztok!
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban.
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu
28 éves kezdő passzív srác vagyok, aki szeret női ruhát felvenni.
Sajnos nem vagyok túl nőies, nem vagyok szőrtelen, de egy pl harisnya takar. Nincs nőies vékony testalkatom, átlagos testalakattal rendelkezem, parókám sincs.
Viszont nagyon szívesen veszek fel valami szexi női rucit és lennék a "csajod" az ágyban.
Szexben kezdő vagyok még szűz a popsim(kivétel vibrátor az sokat járt bennem), keresek valakit aki ezen változtatna.
Türelmes aktív pasit keresek, előny ha te is kezdő vagy a témában. Akár csak beszélgetne valaki a témában az is írhat nyugodtan.Email címem:kpassz33@freemail.hu
Sziasztok. Győr-Moson-Sopron megyében keresek cd-t, travit, nőirucis passzívat diszkrèt kapcsolatra. Van ilyen?
Hello! Kinek lenne kedve egy hármas szexre egy csinos CD hölgyel Debrecenben?
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok