Egy fiatal travi lányt keresek! szub beállítottságú előnyben!
Ma Veszprémben bi pasi?Helyem van!
Miskolcon sexpartnert keresek
Sziasztok irtam privit
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 06. hétfő 08:23

Miskolc környéki ápolt, igényes shemalet keresünk mindkettőn örömére.
Ma délután,este pár vagy bi pasi?uni/passzív szerep érdekel,helyem van!
Rétságon valaki holnap korán reggel ???
Szolnokon valaki?
Női rucis cd valakinek?
Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!
Szombathelyen szopatnék..valaki?
Nois sracot keresek kor alkat nem szamit
Pasit keresek aki kamerázná ahogy egy kurvás travi leszopja.számba,arcora élvezhetsz.meg is dughatsz.
Egy noi rucos fehernemus harisnyast sztrecss rucist keresek ozd kornyekenn 30km-es korzetbenn kor alkat nem szamit
Miskolc környéki ápolt, igényes shemalet keresünk mindkettőn örömére.
Nogradban keresek egy mocskos,perverz baszasra hasonló partnert. Dughatsz ,duglak,mindent kiprobalunk
Sziasztok
Imádom, ha nőként, ribancként bánnak velem, és olyan helyzetbe hoznak, hogy mocskosan kell viselkednem, ami megalázó, zavarbaejtő. Kérhetsz tőlem képeket, általad választott pózban, ruhában, vagy ahogyan szeretnéd, feladatokat adhatsz, amiket például képek formájában dokumentálnom kell, és megmutatnom az én gazdámnak. Webcamon is utasíthatsz, használhatsz. Hosszútávon is benne vagyok. Megalázkodva akarok szolgálni egy igazi faszt, amitől lázba jövök. sisssy4411@gmail.com
Imádom, ha nőként, ribancként bánnak velem, és olyan helyzetbe hoznak, hogy mocskosan kell viselkednem, ami megalázó, zavarbaejtő. Kérhetsz tőlem képeket, általad választott pózban, ruhában, vagy ahogyan szeretnéd, feladatokat adhatsz, amiket például képek formájában dokumentálnom kell, és megmutatnom az én gazdámnak. Webcamon is utasíthatsz, használhatsz. Hosszútávon is benne vagyok. Megalázkodva akarok szolgálni egy igazi faszt, amitől lázba jövök. sisssy4411@gmail.com
Ma este valaki egy finom cumival , kényeztetné a farkincámat ? A Kelenföldi pályaudvarnál van helyem !
Budapesti shamalet keresek
Sziasztok. Kom megyében travi sissy cd vél ismerkednek
Szabolcs megyében transz, shemale partnert keresek!