Egy fiatal kis szép travival szívesen eljátszanék.
Sziasztok! Kedd, szerda napközben Bp- n találkoznék Transz, Shemale ,hölggyel! Travi, cd kizárva! Részleteket privátba megbeszéljük.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Szőrtelen, kerek popsijú csinos travit dugnék, salgótarján és közelében!.... ma
Ma napkozben raero domina Holgyet vagy biszex part keresek Budapesten
TV szerepben,bi passzívként keresek partnert,nem napi,de hosszútávú kapcsolatra,hellyel fantáziával rendelkezők előnyben.
Rétság , Balassagyarmat , Szécsény vonalon keresek valakit holnapra-hétfő korán reggelre,aki leápolja a farkincámat !
Holnap délután,kora este Budapesten keresek egy ápolt,szexi dugható popsit!!!
Shemal egy kis webcam szexre?

Keresünk ápolt cd-t travit, shemale-t SZSZATMÁR B megye. Fotó nélkül ne jelentkezz.
Sziasztok, ma van helyem 13-ig Kecskeméten én egy 19 éves frissen borotvált travi vagyok. Sminkben és parókában meg sem mondod, hogy van egy kis meglepetés elől. Aktiv férfit, férfiakat keresek, nyitott vagyok mindenre, kor és alkat mellékes.
Egy fiatal travi lányt keresek! szub beállítottságú előnyben!
Ma Veszprémben bi pasi?Helyem van!
Miskolcon sexpartnert keresek
Sziasztok irtam privit
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 06. hétfő 08:23

Miskolc környéki ápolt, igényes shemalet keresünk mindkettőn örömére.
Ma délután,este pár vagy bi pasi?uni/passzív szerep érdekel,helyem van!
Rétságon valaki holnap korán reggel ???
Szolnokon valaki?
Női rucis cd valakinek?
Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!