Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
sziasztok
Tatabányán és környékén keresek szép arcú, alkatú ladyboy-t, shemale-t, akivel megélhetném titkos vágyaim
Tatabányán és környékén keresek szép arcú, alkatú ladyboy-t, shemale-t, akivel megélhetném titkos vágyaim

Bi fiu lány pár vagyunk. Utazni tudó méretes vékony alkatú fiút keresünk hetvégére. Törökszentmiklos
Jászfényszaru és környéke... Valaki leápolná a farkamat ?
Jó farkú transz lányt is keresünk! Ma délutánra 28 éves biszex csajommal keresünk biszex hölgyet vagy párt hancurozásra! Budán van helyünk!
Femboy (vekony noies alkat)tipusu sracot keresek irj ha magadra ismertél

Valaki ma Erden delelott cumizna?19 szoros maci vagyok
Heves megyei partnert keresek.privátba irj
Hali. Transz, shemale lanyt keresek, akivel ismerkedhetnénk.
Ha magadra ismersz, írj. Szolnok megye, esetleg Bp 17.ker
Ha magadra ismersz, írj. Szolnok megye, esetleg Bp 17.ker

Travi, cd vagyok. Ingyenes, faszt szopó, travi kurva vagyok. Valaki most 7.-én vasárnap, korán reggel 5-6 óra között a tilalom miatt, megszoptatna a Népligetben egy padon?
Csajosan leszek. Meg is baszhatsz, ha akarsz!
Macis, idős, nagyon duci előnyben.
No duma, már gombolhatod is ki a slicced a talin, térdelek.
Arcomra, számba vagy harisnyámra élvezhetsz.

Vác - Rétság - Balassagyarmat vonalról keresek valakit,aki leápolná a farkamat ma ! Helyem van Rétságon ! Utazni tudj....
Debrecen-Balmazujvaros-Hajduszoboszlo kornyeken keresek travit minden jora. Csak mai nap
Travi, cd vagyok. Ingyenes, faszt szopó kurva vagyok. Valaki most reggel 7-kor megszoptatna a Népligetben egy padon?
Meg is baszhatsz, ha akarsz!
Macis, idős, nagyon duci is ok.

Kecskemét és kkr trasz, shemale?
Shemale-el ismerkednék Budapest vagy Kom-Eszt megyéből.

Fiatal, vékony,szőrtelen bi, (kivancsi hetero) beallítottságu pasival ismerkednék. Privi
sziasztok fiatal 25 éves vékony passziv srác vagyok érdekel valakit először esetleg camozás? most vettem egy új dildót és szivesen felavatnám
Hajdúszoboszlói CD travit keresek
Kissé szado gazdit keresek aki használna kedvére.
Sziasztok! 30 éves hetero srácként Transzit keresek Békés megyében! Írj üzenetet!