Csinos travi,cd, transzt keresek Budapesten!
Sziasztok. Ma Budapesten vagy környékén valaki? Travit keresek,érted megyek ha kell, kimegyünk a népligetbe vagy bármi jó helyre a szabadban. Szopatnék és dugnék. Írj!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Taravi szopatná ,baszatná magát autóban -szabadban Esztergom és környékén valaki(kik)???? Írj üzit.
Ma éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna a Népligetben, padon?
Faszt szopó, ingyenes, travi kurva vagyok.

Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
Mára orál?
bár nem vagyok travi egy nagy farkat szívesen szopnék bőnyállal
belvárosban helyem van
csak ma este

belvárosban helyem van
csak ma este
Travi,cd, transzt keresek budapesten!
Engem érdekelne egy kaland egy shemale-el
Finom csajos cica van esetleg Londonból? =)
München környékén basznék vagy szopatnék csinos kis travit
!

Üdv. Pesten?
Hetényi pár szűz férfi tagja sürgősen keményre szopna pár faszt és rá is ülne. Fasz legyen a fogkefem
lotyodorka@gmail.com
lotyodorka@gmail.com
Kíváncsi lennék milyen ha leszop egy nőies travi vagy fordítva?Még nem próbáltam.
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Ki próbálnám.
A környékemen cumizható vagyok, valamint popóba is behatolok
szívesen élvezettel.
A környékemen cumizható vagyok, valamint popóba is behatolok
szívesen élvezettel.
Jó estét.
Vonz a dolog.
Hogy alaposan rendbe rakok egy transz…. stb..
Extrém módon szabadba, vagy kocsiba, stb..
keményre cumizzon aztán popóba hatolnék, stb..
Vonz a dolog.
Hogy alaposan rendbe rakok egy transz…. stb..
Extrém módon szabadba, vagy kocsiba, stb..
keményre cumizzon aztán popóba hatolnék, stb..