Dunaújvárosi transzi van itt?
Most, kora hajnalban, 3-4 óra között valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Népliget mellett leszek.Padon is jó vagy kocsidban is. Travi ingyenes ringyó vagyok. Írj és tali!
Szexi női ruciban és fehérneműben párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Szexi női ruciban és fehérneműben párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére
Sziasztok
Keresek Debrecenben egy “csajszit” régebben a nagyállomás fele láttam egy párszor, de sajnos azóta nem.
Magas, félhosszú szőke haja volt, piros bőrdzsekiben. Ha valaki ismeri írhatna , vagy segíthetne hogy megtaláljam.
Köszönöm
Keresek Debrecenben egy “csajszit” régebben a nagyállomás fele láttam egy párszor, de sajnos azóta nem.
Magas, félhosszú szőke haja volt, piros bőrdzsekiben. Ha valaki ismeri írhatna , vagy segíthetne hogy megtaláljam.
Köszönöm
Merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 07. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 07. csütörtök 08:14
Törölt felhasználó (1101502)

Travi ringyó vagyok, ingyenes szex! (ruci, paroka, smink).
Ma délelőtt vagy délután megszoptatna vagy megbaszna valaki Budapesten? Hely megoldott. Elsősorban az idősebb (45-78éves kor közöttiekre) bukom vagy macis, ducisokra (100-140kg közöttiekre).
Ma délelőtt vagy délután megszoptatna vagy megbaszna valaki Budapesten? Hely megoldott. Elsősorban az idősebb (45-78éves kor közöttiekre) bukom vagy macis, ducisokra (100-140kg közöttiekre).
Sziasztok! Ma estére keresek aktív pasit! Többes kedvelő lévén akár pasikat! Csajos, szőrtelen, jól dugható cd vagyok! Fotókat a társkeresős adatlapomon találtok! Budapestről keresek, vagy utazni tudót! Sziasztok! Tamara
Travi ringyó vagyok, ingyenes szex! (ruci, paroka, smink).
Kiskunfélegyháza környékén transzit keresek.
32 éves, hamvas testű srác felavatná popsiját egy shemale csajjal. Akár hosszútávon is. Ha van itt ilyen, ne tartsa magába. Helyem van!
budapesti fiatal travit,shemalet, keresek,..,hosszú távú kapcsolatra!!!,..,keress privátban!!
Csepelen shemale?
Sziasztok, a mai napra keresem partnerem, én egy aktív harisnyás aktív bi pasi vagyok, csak is harisnyás, női rucisat és vagy bi párt keresek. ezen az útvonalon utazom: Hegyeshalom( 15:00) - Tatabánya - Budaörs ( 17:00) - Fegyvernek 20:00 - Nyékládháza 21-22:00 - Nyíregyháza 23:00 körül érintem, kisebb akár nagyobb kiterő is lehetséges. ..
Sziasztok pesten van shemale?(VII kerület)
az szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 09:21
Törölt felhasználó (1101502)

Travi, ingyenes ri@ngyó vagyok. (női ruci, smink, paroka..).Ma dél körül a 13.kerületben a Duna parton szo@pnék, ba@szható is vagyok. Ingyenes sz@ex. Elsősorban idősebbekre vagy nyugdíjasokra, macisokra, ducisokra bukom. Ingyenes. BUDAPEST
Sziasztok! Nyiregy vagy Debrecen környékén szopnék akár több pasit is.
Sziaszto. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok.
Inkább délután megyek ki. Írj privit és megbeszéljük!
Travi, ingyenes ri@ngyó vagyok. (női ruci, smink, paroka..).Ma dél körül a 13.kerületben a Duna parton szo@pnék, ba@szható is vagyok. Ingyenes sz@ex. Elsősorban idősebbekre vagy nyugdíjasokra, macisokra, ducisokra bukom. Ingyenes. BUDAPEST
Ma, Okt.3.-án vasárnap délután, este vagy éjszaka szopok
és (vagy) megbaszhatsz,
gumival Budapesten. Faszt szopó ingyenes travi ringyó vagyok! Előtte tapizhatsz, smárolhatunk is ha szeretnél.