Hello kazincbarcika és környékéről valaki??? Adatlapomon minden rajta van…
hellyel rendelkezö nyiregyhazi lany vagy fiu crossdesserrel ismerkednek,keresek privát titkos kapcsolatra..alkalmi sexre,,privatban emailben??kovacstamas487@gmail.com cimem ,
Sziasztok! Csajos, full passzívként keresnék ma késő estére normál méretű, ápolt, igényes aktív pasikat többes szex reményében. Csak akkor keress, ha nem zavar a többes és full aktív vagy. Helyem a 13.kerületben megoldott. Fotót, videót az adatlapomon találtok. Puszi! Tamara
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2021.11.16 kedd este-10 utan Szombathely környékén szívesen leszopnálak ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Le is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Szállj ki vedd elő a farkad és mar tudom hogy miért jöttél
vagy küldj üzenetet hogy megbeszéljük ki milyen autóval lesz .
imádom a nagyon idős pasikat is
Le is
pi
a végén ha szeretnéd alf
si alf
lh alf
etsz
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Szállj ki vedd elő a farkad és mar tudom hogy miért jöttél
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2021.11.12 péntek este-11 utan Szombathely környékén szívesen leszopnálak ,szabadban autóban .esetleg nálad . imádom a nagyon idős pasikat is
Le is
Le is pi
a végén ha szeretnéd alf
si alf
lh alf
etsz
Sziasztok. Ma este Budán kocsimba egy passzív Uni pasit keresek, minden jóra. Én 190/90 magas.
Privátot írj
Privátot írj
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható. Helyem nincs.
Ma este Pécs - Paks útvonalon szexi női ruciban autózok, sétálok. Meglesel ?
Sziasztok. 30eves korig csajos travit keresek elony ha van cicid kozos oromokre
Ma, tali Bp-en? Faszt szopó, ingyenes travi kurva vagyok. Csajosan, beöltözve szo@pok, meg is ba@szhatsz, ha akarsz! Hely megoldva.
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő, imádok szopni popsim is dugható.
Sziasztok!
Holnap délelőtt hancúroznék hellyel rendelkező cd-vel,travival!
Holnap délelőtt hancúroznék hellyel rendelkező cd-vel,travival!
Sziasztok Szolnok vagy környékén fiatal nőies srác ? Varom leveleket
Ismerkednék Crossdresserrel békés megye, vagy környékén.
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2021.11.05. péntek este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad . imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Villants 3-at és akkor tudom hogy hozzám jöttél . En is villantok válaszul , oda jössz letolod a nadrágod nem kell beszelni csak a számba teszed a farkad és már szoplak is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Villants 3-at és akkor tudom hogy hozzám jöttél . En is villantok válaszul , oda jössz letolod a nadrágod nem kell beszelni csak a számba teszed a farkad és már szoplak is
17-es intimmel rendelkező, kulturált, magas, átlagos alkatú, crossdress / intimdress kedvelő férfi keres bi férfitagú párt Budapesten. Sajnos helyem nincs.
Valaki 8-9 közt a Népligetben csatlakozna a párom mellé és leszopná vele közösen a faszom???
Szép popsit basznék ma!
Sziasztok! Igényes, szexi, csajos cd ribi vagyok! Csütörtökre keresnék aktív pasit, pasikat akár többeshez, vagy bi férfitagú párt! Jól dugható, szopatható, full passzív vagyok! Helyem a 13. kerületben lenne. Fotó, vidi az adatlapomon. Pusz. Tamara

vikike00
Lada