Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal egy szexi crossdressert vagy shemale-t, transz csajszit, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi cd-vel vagy transszal, shemale-el.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi cd-vel vagy transszal, shemale-el.
Debrecen környékén csinos travi írhatna
23F

23F
Szisztok! Miskolcon szopatnék!
Nagykanizsa környéken szopatnek holnap delelott
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Csinos, kerek seggü travit keresek Pest és környékén!
sziasztok! Írjatok nekem...
(Ez egy válasz cica2022 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 15:02

Sziasztok!
Párként keresünk nagyfarkú biszex pasit,
illetve shemailt
illetve shemailt
Sziasztok!
illetve shemailt
illetve shemailt
Nyiregyi aktiv CD kedvelő pasi?

Törölt felhasználó (4663992)

Uraim egy csinos cd érdekel valakit?
Sziasztok,keresek Budapest és környékén

Sziasztok! Békés megyében keresek shemale vagy nagyon csinos cd-t. Írj üzenetet privátban. Köszönöm!

Szia, írtam levelet
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 09. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 11:44

Törölt felhasználó (4663992)

Csinos noi rucis shemalet keresek debrecen es kornyeke!
Heves megyeit keresek

Faszt szopó, ingyenes travi ringyó vagyok! (harisnya, smink, paroka, szoknya). Most éjszaka 02 óra után, valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna a Népligetnél egy padon vagy bokorban? Kocsidban is ráborulhatok! Na, fürdöm, tágítok, síkosítok addig. Írj és tali! BUDAPEST
Ma késő este a Népligetnél a kutyaiskola mellett, romantikus tali? Utána szopok, baszható vagyok a bokorban.
Most éjfél és 01 óra között valakit leszophatok a Népligetnél a kutyaiskola melletti pad mögötti bokorban? Faszt szopó, ingyenes travi ringyó vagyok. (harisnyában, parókában, smink, ruci).