Valaki 02 öra körül a Néligetnél tali? Kocsidban is ok vagy padon.
Valaki szoptatna vagy baszna travit?
Sziasztok.Borsod,vagy környékén,szeretnék találni egy csini transzszexuális pasit.Igènyes,sportos jó pasi vagyok.Nagyon izgat a dolog,ès ki szeretnèm próbálni.Irj,meglátogatlak.
Valaki ma megszoptatna vagy megbaszna travit Bp-en? Délután, este vagy esetleg éjszaka? Hely megoldott ma estig.
Miskolci lányos harisnyást tangába szopatnék
Sziasztok, vékony szőrtelen travi/cd/ts/femboy témában ismerkednék, nagyon izgat, még nem volt részem ilyen élményben.
Zuglóban vagy a 15 kerben lenne egy csini ts akihez mehetnék?
Sopron és környékén keresek olyat aki szívesen beöltözik és engedi és szereti popóba is. Nem baj ha teljesen csajnak nézel ki
Sziasztok bi pasit,vagy bi párt keresek holnap délelőttre, Budapesten! Hely addot tanga comb fix van
Sziasztok! Érd és környékén keresek passzív CD/Shemalet, írjatok bátran.
Sziasztok! Jövöheti szexrandihoz keresnék többes szex reményében kizárólag aktív pasikat. Normál testalkatú, borotvált vagy fazonra nyírt, normális, kedves, értelmes, ápolt pasi lenne a cél
. Méret esetében jó ha 16 cm felett vagy, de ne légy óriás. Kérlek levélben keressetek Sziasztok! Tamara

Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek "hölgyet" közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
szopatnék délelőtt
Pesti hellyel rendelkező női rucist keresek
Szegeden ts vagy cd bármi izgat akkár csak orál
Nyiregyhazan nagyfarkú pasi aki szopatna , csini tangas cd t?
Sziasztok. Heves megye recsk Parád környékén aktív hellyel rendelkező pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok! Holnapután, 21-én hajnalban/kora reggel (kb 5 órai indulással) megyek Érdről Szegedre. Szívesen leviszek magammal egy szexi crossdressert vagy shemale-t, transz csajszit, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órákban.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi cd-vel vagy transszal, shemale-el.
Illetve a szegedi dolgom végeztével lesz pár szabaddá tehető órám, amit szívesen töltenék szegedi cd-vel vagy transszal, shemale-el.
Debrecen környékén csinos travi írhatna
23F

23F
Szisztok! Miskolcon szopatnék!