Sziasztok igényes transzival ismerkednék viber skyp van varom a leveleket maximum 40 éves korig köszönöm.
Noi fehernemust keresek Ózd 40km körzetében
Benne lennék valamikor
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 13. csütörtök 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 13. csütörtök 23:17

Törölt felhasználó (1101502)

Faszt szopó, ingyenes ribanc vagyok!
(női ruci, fekete paróka, smink, vérvörös rúzs, fekete festett szemek, harisnya, tűsarkú). helyem, kocsim nincs a szexhez! Ma éjszaka valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna a Népligetnél? Kocsidban is ok.
(női ruci, fekete paróka, smink, vérvörös rúzs, fekete festett szemek, harisnya, tűsarkú). helyem, kocsim nincs a szexhez! Ma éjszaka valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna a Népligetnél? Kocsidban is ok.
Noi rucist fehernemust lszteszost keresek
Noies travit szopatnek, dugnek Nyiregy-Debrecen
Sziasztok! Van itt esetleg női ruhás Veszprém környékéröl?? Ismerkednék sex céljából!!
Van itt igazan noies shemale?
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
travi, cd vagyok. (női ruci, fekete paróka, smink, vérvörös rúzs, fekete festett szemek, harisnya, tűsarkú). helyem, kocsim nincs a szexhez!
ma éjszaka, október 8.-án szombatról-vasárnapra virradólag, 02-04 óra között, valaki megbaszna gumival vagy megszoptatna a néligetben az egyik padon vagy kocsidban? kívánom a faszt! a gecit a sminkemre, arcomra engedem.
tiszta, tág, síkosított picsával leszek.
travi, cd vagyok. (női ruci, fekete paróka, smink, vérvörös rúzs, fekete festett szemek, harisnya, tűsarkú). helyem, kocsim nincs a szexhez!
ma éjszaka, október 8.-án szombatról-vasárnapra virradólag, 02-04 óra között, valaki megbaszna gumival vagy megszoptatna a néligetben az egyik padon vagy kocsidban? kívánom a faszt! a gecit a sminkemre, arcomra engedem.
tiszta, tág, síkosított picsával leszek.
Travit basznek, szopatnek Nyiregyen kb keso delutanig
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek. Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Nyiregyhaza?
Cd ismerkedne
Cd ismerkedne
Sziasztok!
Csajos,vékony partnert keresek hosszútávú kapcsolatra!
Csajos,vékony partnert keresek hosszútávú kapcsolatra!
Sziasztok! Mai nap, napközben ráérő, aktív, hellyel rendelkező pasit, pasikat keresnék. Bp. Pusz. Tamara
Sziasztok! Bi partnerem keresem akivel meg élhetem ilyen jellegű vágyaim. Izgat a női fnemű. Székesfehérvár és környéke előnyben. Kérlek privát üzenetben keresetek köszönöm.
Sziasztok.
Mai nap travi csajt keresek Bp-n hellyel.
Mai nap travi csajt keresek Bp-n hellyel.
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok smile
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok smile
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Elhanyagolt férj vagyok. Mindent is megteszek.
Sziasztok!
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó