Illetve több pasit. Többes lenne a cél. Pusz. Tamara
Sziasztok! Holnapi napra keresek(sünk) egy cd ismerősömmel. Délutánra 16:00-tól, aktív, potens, intelligens, kedves pasit. Pusz. Tamara
Sziasztok!Bi cd fiú vagyok...Kedves párhoz csatlakoznèk mindkét fél örömére.Puszi!
Sziasztok! Shemale hölgyet keresek, akár hozzám is költözhetsz! 50-es pasi! ha gondolod irj!
Pesti hellyel rendelkező női rucis , vagy bugyist keresek.
Jó napot
Esetleg transz vagy shemale akad e erre a közelembe?
Jaaa és nem átverős, mert abbol akad nem egy.
Hölgyek lányok párok minden kategóriából vannak kamusok.
(Tisztelet a kivételnek)
(Tisztelet a kivételnek)
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok vagyok, imádok szopni popsim is dugható.
Transzival ismerkednék Hajdú Biharban.
Bekescsaban van valaki?
Holnap délelőtt szopni imadot keresek kover ffi vsgyok noi ruciba légy
Helló kaphatók egy címet?
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2022. 11. 10. csütörtök 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 10. csütörtök 00:37

Sziasztok! Nov. 10.-re keresek aktív, potens, normális pasikat, legalább normál mérettel, fazonra vagy borotvált intimmel. Hely ok a 13.kerületben. Fotód legyen, vagy tudj mutatni. Rólam az adatlapomon talaltok. Pusz. Tamara
Bocsi, ami lemaradt, több pasis felálláshoz keresek. Pusz
Sziasztok! Nov. 10.-re keresek aktív, potens, normális pasikat, legalább normál mérettel, fazonra vagy borotvált intimmel. Hely ok a 13.kerületben. Fotód legyen, vagy tudj mutatni. Rólam az adatlapomon talaltok. Pusz. Tamara
Noi rucist fehernemust sztrecs rucits harisnyast lalex rucist keresek holnap holnaputanra
Sziasztok!Bi cd fősulis fiú vagyok.Egy kedves párhoz csatlakoznèk.
11.06. Vasárnap este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni de ha sokan lesznek ott akkor a hely miatt írj mindenképp . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Időseket akar 60+ is szeretem sőt !
Pisi szex is izgat !
Jó napot
(Tisztelet a kivételnek)
(Tisztelet a kivételnek)
Csinos passzív ismerkedne Kecskemét és környéki pasikkal.
Sziasztok! Veszprém és környékén van valaki akinek lenne kedved találkozni??
Sziasztok, van a közelembe ( DéL Pest) transz vagy shemale aki ismerkedne? Írj rám .