Sziasztok,
Van pár cuccom ,teljesen kezdő vagyok a területen ,sportos szörtelen bi uni srác vagyok, beöltöznèk szimpi pasinak.
Helyem van Szentendrèn
Van pár cuccom ,teljesen kezdő vagyok a területen ,sportos szörtelen bi uni srác vagyok, beöltöznèk szimpi pasinak.
Helyem van Szentendrèn

Csinálhatnátok róla videót is...
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 02. 21. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 19:32

Holnap este 9 után a nős 30-as szeretőmmel keresünk 30-40 év körüli belevaló pasit, aki csatlakozna orál anál partinkhoz. Engem lehet dugni, szopatni rendesen!
Belváros lesz a helyszín.

Sportos igényes bi cd fiúkènt ismerkednèk egy kedves párral.
Pécs,ha csak szopni akarsz visz nélkül keres...
Holnap este 9 után a nős 30-as szeretőmmel keresünk 30-40 év körüli belevaló pasit, aki csatlakozna orál anál partinkhoz. Engem lehet dugni, szopatni rendesen!
Belváros lesz a helyszín.

Sziasztok! Ma este/éjjel szabad vagyok, szívesen tölteném az estét egy csini csajszival (cd vagy transz).
Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18:00tól kalandot keresek.
Sziasztok! Crossdresserekkel tapasztalt, cd-k és transzok iránt rajongó harmincas, popsimániás pasiként keresek diszkrét szexkapcsolatra egy csini cd vagy transz lányt. Nem vagyok független, de az ilyen irányú vágyaimat érthető okokból itthon nem tudom kielégíteni. Mások jó pasinak tartanak. Autó van, de hely kellene.
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható
Ma ráérő budapesti Crossdress/intimdress/TS kedvelő férfi örömmel fogadna hölgyet, párt!
Sziasztok! Ma valaki közös maszti?
Helló
Bocsi csak érdekelne hogy sikerült e találni? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 12:25
Bocsi csak érdekelne hogy sikerült e találni? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4685346)

Sziasztok! Fiatal párként keresnénk a hölgy örömére Shemale-t. Fontos, hogy nagyon nőies legyen! Pasik megkeresését NEM szeretnénk!
Írjatok privátban!
Írjatok privátban!

Nagyon leszopnálak miközben dugja valaki a popsidat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 09. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 09. csütörtök 16:01
Törölt felhasználó (4677759)

Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Sziasztok Szolnokon keresek Ts/cd En 28.vagyok aktív
Szép Estét. Középkorú Férfikènt megpróbálom a lehetetlent.. Igazán Nőies Ts -Tv-Cd Lánnyal szeretnék ismerkedni.
Ma Budapesten, illetve vonzáskörzetében szopni akaró travit/cd t keresek
Siófok környékén keresek travit/cd-t lányos legyél sexy ruciban. hely kell
Haliho
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék trans, sissy, shemale lányokkal.
19 vagyok és vágyakozó, szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Kalandoznék, és szívesen ismerkednék trans, sissy, shemale lányokkal.
19 vagyok és vágyakozó, szeretném bővíteni a bakancslistámat és kipipálni minél több mindent!
Ha tényleg akar valamit az ember akkor azért tenni is kell...
Vonzó ajánlat
(Ez egy válasz sissycd27 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 14:12

Sziasztok! 27 éves, nőies, női fehérneműs, helyes arcú CD-ként keresnénk tőlem idősebb, (35-40+) domináns férfiakat, vagy párokat Borsod és Szabolcs megyékből.