Keszthely potens nagy farkú férfiak vagytok
Én egy szexi ribitravi vagyok
Én egy szexi ribitravi vagyok
Szia éngem érdekel
(Ez egy válasz Popsit üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 15:06

Szia, van rengeteg magassarkú,harisnya egyéb. Keres ha ezzel kapcsolatban érdekel valami. Dunaújváros Szekszárd környékén.
Szia. Privátban küldj nekem helyszínt és időpontot légyszi.
(Ez egy válasz crossdressTamara üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 08:38

Sziasztok! Csütörtök délutáni többeshez keresek aktív, potens pasikat! Hely ok! Bp.13. ker. Pux. Tami
Sziasztok! Csütörtök délutáni többeshez keresek aktív, potens pasikat! Hely ok! Bp.13. ker. Pux. Tami
Most reggel, hajnalban valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna egy travit budapesten? Számba, arcomra vagy harisnyámra élvezhetsz!!Nagyvárad Térnél vagyok. Lehetőleg kocsidban, de lehet kapualjban, parkban is. Ingyenes szex! Kor, alkat mellékes. Lehetsz nyugdíjas, 70 éves, vagy macis, nagyon ducis, 140kg is, no problem!! Reggel, 06 óráig priviben üzenj és tali! (utána nem érek rá.).
Ismerkednék crossdresserrekkel békés megye vagy környékén.

Mosonmagyaróvár és Győr környékén megbízható párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok. Holnap valaki helyel.
Szia, van rengeteg magassarkú,harisnya egyéb. Keres ha ezzel kapcsolatban érdekel valami. Dunaújváros Szekszárd környékén.
Sziasztok. Fiatal csinos transzival ismerkednék. Szolnok vagy környéke utazni tudok. Viber skyp Google chat van. Maximum 35 éves korig de fiatalt keresnék. Várom leveleket
sziasztok! fiatal travit keresek hosszu távra, vagy együttélésre! olan irjon, akinek van cicije is! lakás van!
Ts keresek Budapesten sos
Most reggel, hajnalban valaki megszoptatna vagy (és) megbaszna egy travit budapesten? Számba, arcomra vagy harisnyámra élvezhetsz!!Nagyvárad Térnél vagyok. Lehetőleg kocsidban, de lehet kapualjban, parkban is. Ingyenes szex! Kor, alkat mellékes. Lehetsz nyugdíjas, 70 éves, vagy macis, nagyon ducis, 140kg is, no problem!! Reggel, 06 óráig priviben üzenj és tali! (utána nem érek rá.).
Jó testű passzívat fogadnék ma este max 30 éves korig. Helyem a 10. kerületben van.
Sziasztok! Április végén tartandó gangbang buliba várok jelentkezőket aktív pasik személyében. Elvárások: full aktív, potens, ápolt, kedves, intelligens, intim részen borotvált vagy fazonra nyírt, 16+ méret. Részletekért privát üzenetben keressetek. Csak olyanok megkeresését várom, akik komolyan gondolják és el is jönnek a megbeszélt időpontra. Fotót tudj mutatni, nekem is van. Pux. Tami
Sziasztok! 28 éves, nőies szub CD szolgálna domináns férfit. Leginkább az alárendelt szerep és a kemény bánásmód izgatna, nem baj az átlag feletti méret. Izmos, vagy telt, férfias testalkatú pasik jelentkezését várom (90kg+) elsősorban Borsod és Szabolcs megyéből

Sziasztok 24 éves fiatal sportos srác vagyok Bármit megadnék egy Transz vagy egy shemale kalandért helyem van
Sziasztok. Igényes tvavi csajszival szívesen ismerkednék. Aktív jó farkú pasi vagyok
Bp. Ismerkednék helyel rendelkező pasival makx 40ig.
Szivesen huznék combfixet nöi fehérneműt és igy kényeztetnénk egymást. Írj privit ha hasonló elképzelésed lenne.
Szivesen huznék combfixet nöi fehérneműt és igy kényeztetnénk egymást. Írj privit ha hasonló elképzelésed lenne.
Sziasztok, aktiv jó farkú pasikkal ismerkednék...
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Én vékony bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat..