Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Helló szőrös bikát keresek dugásra imádok szopni!
Fiatal szexy ts és uni pasi keres fiatal max 35éves uni biszex pasikat.
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most keresünk egész este ráérünk talizni
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most keresünk egész este ráérünk talizni
Sziasztok szegeden estére keresek egy kis kalandot szex szopatás anál bármi érdekel
Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Sziasztok.fiatal transz és bi pasi keres.3.nak fiatal max 35 éves bi uni pasit.aktiv/pasziv.Pesten és Érden is van helyünk
Sziasztok! Holnapi napra (péntek) keresek aktív pasit, pasikat egy kellemes hancúrra. Helyem van Budapesten a 13.kerületben. Délelőtt 10 és délutan 2 között van csak szabadidőm. Privátban keressetek. Köszönöm! Fotód legyen, vagy tudj mutatni. Szép mapot. Tami
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, független pasiként, párokhoz is csatlakoznék!, semmi jónak nem vagyok elrotója, képeim az adatlapomon, helyem is van, de utazni is tudok.
Szilikon cicis, csajos transzit kipróbálnék Kecskeméten.
Sziasztok!
Kivancsi heterokent szivesen kiprobalnam milyen egy transznemu/shemale novel pár kellemes ora
Ha esetleg szivesen kényeztetnel valahogy add a tudtomra
Kivancsi heterokent szivesen kiprobalnam milyen egy transznemu/shemale novel pár kellemes ora

Ha esetleg szivesen kényeztetnel valahogy add a tudtomra

Budapesti TS keresek aktivat aki gumi nélkül tele élvezi a popom, akár többen is, töbször. Tiszta vagyok!
wave
Sziasztok!
Egy 30 és 33 éves, szexuálisan túlfűtött pár szeretne megismerni egy korunkbeli (max. 32 év!) TRANSZ, vagy SHEMALElánnyal , mindkettőnk örömére.
Mi egy bi-lánytagú, és bi-kíváncsi fiútagú páros vagyunk. Fontos számunkra az intelligencia, igényesség. Budapesten élünk.
Várjuk leveleteket!

Egy 30 és 33 éves, szexuálisan túlfűtött pár szeretne megismerni egy korunkbeli (max. 32 év!) TRANSZ, vagy SHEMALElánnyal , mindkettőnk örömére.

Mi egy bi-lánytagú, és bi-kíváncsi fiútagú páros vagyunk. Fontos számunkra az intelligencia, igényesség. Budapesten élünk.
Várjuk leveleteket!

Üdv mindenkinek. Van esetleg a környéken található travi vagy crossdeser aki lehetőség szerint passzív és szereti ha használják? Főleg Pest megye déli részén esetleg Jászberény környéken. Szeretném kipróbálni milyen veletek egy kíváncsi hetero vagyok inkább aktívnak mondanám magam.
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok!
Holnapra keresek (délután inkább) olyan fiút, férfit aki kedveli a crossdresser (női ruhát viselő) pasikat.
Privátban várom az üzeneteket, helyem van fotó legyen valamilyen formában.
Ami fontos!
Borotvált legyél odalent…
Csak a passzív szerepet szeretem, tehát viszonzást nem kérek.
Részletek privátban.
Holnapra keresek (délután inkább) olyan fiút, férfit aki kedveli a crossdresser (női ruhát viselő) pasikat.
Privátban várom az üzeneteket, helyem van fotó legyen valamilyen formában.
Ami fontos!
Borotvált legyél odalent…
Csak a passzív szerepet szeretem, tehát viszonzást nem kérek.
Részletek privátban.
Sziasztok. Dunaújváros környékén valaki?
Párommal keresünk pesten ts vagy cd cucoldra fiatal karcsú lány