Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Ma éjszaka, valaki szoptatna vagy baszna travit? Szabadban vagy kocsidban. Ingyenes szex. Privit írj és éjszaka tali, Budapesten! Idősek, macisok előnyben!
Csinos rendkívül nőies TV / TS ( esetleg ilyen pár ) akit érdekelne esetleg csak masszázs ( okleveles masszőrivel ) is kizárólag kölcsönös személyes szimpátia alapon?
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Nem vagyok sem profi sem hirdető!
Gyertek, gyertek, írjatok

Ma éjszaka, valaki szoptatna vagy baszna travit? Szabadban vagy kocsidban. Ingyenes szex. Privit írj és éjszaka tali, Budapesten! Idősek, macisok előnyben!
Sziasztok! Ma 16:30-tól gyöngyösön valaki? Helyem van, szopok és dugható vagyok.
Privát üzenetben várom megkeresést.
Privát üzenetben várom megkeresést.
Szopatok v szopok pesti diszkrét havert
Sziasztok. Hévízen valaki? A passzív szerepet kedvelem de uni is vagyok egy kicsit. Minden jóban benne vagyok.
Szegeden,cd,ts csajként használhatnak aktívok.
Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van
Pesten 20 órától egész este.hely van
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Helló szőrös bikát keresek dugásra imádok szopni!
Fiatal szexy ts és uni pasi keres fiatal max 35éves uni biszex pasikat.
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most keresünk egész este ráérünk talizni
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most keresünk egész este ráérünk talizni
Sziasztok szegeden estére keresek egy kis kalandot szex szopatás anál bármi érdekel
Sziasztok Miskolcon sexpartnert keresek helyem van!
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni, popsim is dugható.
Sziasztok.fiatal transz és bi pasi keres.3.nak fiatal max 35 éves bi uni pasit.aktiv/pasziv.Pesten és Érden is van helyünk
Sziasztok! Holnapi napra (péntek) keresek aktív pasit, pasikat egy kellemes hancúrra. Helyem van Budapesten a 13.kerületben. Délelőtt 10 és délutan 2 között van csak szabadidőm. Privátban keressetek. Köszönöm! Fotód legyen, vagy tudj mutatni. Szép mapot. Tami
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, független pasiként, párokhoz is csatlakoznék!, semmi jónak nem vagyok elrotója, képeim az adatlapomon, helyem is van, de utazni is tudok.