Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd kornyekenn 30 km és korzeteben
Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van
Pesten 20 órától egész este.hely van
Dunaújváros környékén valaki???
Shemale-t,transzit keresek popó,öklözéshez.
A nőies kinézet, fontos!
Szeretek popsit öklözni.
Csak bejáratott popsi érdekel, amit már az első alkalommal is,lehet öklözni!
Nem arra gondolok,hogy első lökésre bent legyen az ököl,hanem egy hosszabb ujjazás-tágítás után beférjen.
Nincs nagy kezem,így nem lehetetlen, ha már voltál öklözve,vagy voltak nagyobb méretű tárgyak benned.
Ha érdekel a dolog,akkor írj,mert benne vagyok,az ilyen dolgokban.
Hely,kellene!
A nőies kinézet, fontos!
Szeretek popsit öklözni.
Csak bejáratott popsi érdekel, amit már az első alkalommal is,lehet öklözni!
Nem arra gondolok,hogy első lökésre bent legyen az ököl,hanem egy hosszabb ujjazás-tágítás után beférjen.
Nincs nagy kezem,így nem lehetetlen, ha már voltál öklözve,vagy voltak nagyobb méretű tárgyak benned.
Ha érdekel a dolog,akkor írj,mert benne vagyok,az ilyen dolgokban.
Hely,kellene!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csini travyt, shemalet keres perverz maci!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 23. szombat 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 05:06

Törölt felhasználó (1101502)

Van aki korán reggel szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes szex. Bp. Privit írj!
Van aki korán reggel szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes szex. Bp. Privit írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 16:30
Törölt felhasználó (1101502)

Travi vagyok. Ingyenes. Ma éjszaka tali? Éjfél után.Budapesten. Szabadban, parkban, kocsidban vagy nálad.(inkább idősebbekre, 45-70éves kor közöttiekre vagy nagyon macisokra bukom. Lehetsz, 140kg is vagy nős, családos, kipróbálni akaró hetero is, no problem! Privit írj.
Travi vagyok. Ingyenes. Ma éjszaka tali? Éjfél után.Budapesten. Szabadban, parkban, kocsidban vagy nálad.(inkább idősebbekre, 45-70éves kor közöttiekre vagy nagyon macisokra bukom. Lehetsz, 140kg is vagy nős, családos, kipróbálni akaró hetero is, no problem! Privit írj.
Travi vagyok. Ma éjszaka tali? Bp. (inkább idősebbekre, 40-70éves kor közöttiekre vagy nagyon macisokra bukom. Privit írj.
Gyöngyösön vagy környékén keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt diszkréció higénia adot és elvárt.hoszutávu barátcság is érdekel de ha csak szopni szeretnél akor megyek lehuzom a nadrágom szopsz és már megyek is.mintha otsem jártam volna .ha érdekel a dolog keres privátba .lehetsz nös vagy egyedül álo.
Travi vagyok. Valaki ma éjszaka megszoptatna vagy (és) megbaszna a Népligetnél? Ingyenes szex. Smár, tapi, ujjazás is mehet. Privit írj!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csinos budapesti CD-t keresek, helyem van, jól esne egy kis enyhe bi szórakozás...
Helo hatalmas potenciállal és nagy fasszal keresek travi vagy cd-t !
Domináns femdom Ts keresek!
Sziasztok!
Magyarország fővárosában, Budapesten élő vagy gyakran itt tartózkodó.
Magyar, Roma, Külföldi származású.
Vastag (Pierre Woodman, az ANAL pápa hosszúságú) kemény, merev faszt kedvelő.
Mély torkoztatást és/vagy hagyományos szoptatást szerető.
ANAL mániás vagy még ANAL szűz.
Sima átlagos hétköznapi vágyakkal, vagy mocskosan perverz fantáziával rendelkező.
Félénk, gátlásos vagy éppen (szinte) bárhol, bármikor könnyen kapható, exhibicionista, bevállalós.
Fiatal-fiatalos TS Transz Lányokkal-Csajokkal-Nőkkel ismerkednék szexpartneri és/vagy barátság extrákkal viszony céljából.
A 20-as, 30-as, 40-es korosztályból.
Kizárólag csak a mindennapokban is nőként élő.
Nőies külsejű.
Megtévesztésig Cisz nőnek tűnő.
Nőies viselkedésű.
Post-op (átoperált) vagy passzív Pre-op (még átoperálatlan) csajok érdekelnek.
Parókát viselő alkalmi keresztöltözők, azaz Transzvesztiták (TV) valamint Crossdresserek (CD) kíméljenek!
Köszönöm!
Magyarország fővárosában, Budapesten élő vagy gyakran itt tartózkodó.
Magyar, Roma, Külföldi származású.
Vastag (Pierre Woodman, az ANAL pápa hosszúságú) kemény, merev faszt kedvelő.
Mély torkoztatást és/vagy hagyományos szoptatást szerető.
ANAL mániás vagy még ANAL szűz.
Sima átlagos hétköznapi vágyakkal, vagy mocskosan perverz fantáziával rendelkező.
Félénk, gátlásos vagy éppen (szinte) bárhol, bármikor könnyen kapható, exhibicionista, bevállalós.
Fiatal-fiatalos TS Transz Lányokkal-Csajokkal-Nőkkel ismerkednék szexpartneri és/vagy barátság extrákkal viszony céljából.
A 20-as, 30-as, 40-es korosztályból.
Kizárólag csak a mindennapokban is nőként élő.
Nőies külsejű.
Megtévesztésig Cisz nőnek tűnő.
Nőies viselkedésű.
Post-op (átoperált) vagy passzív Pre-op (még átoperálatlan) csajok érdekelnek.
Parókát viselő alkalmi keresztöltözők, azaz Transzvesztiták (TV) valamint Crossdresserek (CD) kíméljenek!
Köszönöm!
Szívesen dugnék vagy szopatnék egy transzt, vagy shemalet, első alkalmam lenne. Bp 18.ker