Most éjszaka tali Bp-en? Kocsidban vagy el is vihetsz magadhoz! Vagy parkban? Travi vagyok. Ingyenes szex. Írj privit és tali! Reggel 4-ig fennt vagyok. Puszi
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Valaki most kora reggel szoptatna vagy baszna travit? Bp, Nagyvárad térnél vagyok. Kocsidban is ok vagy szabadban. Ingyenes. Privit írj és tali!
Keresek orál kedvelő CD Transzt Dunaújváros környékén.
Érdekelne kényeztetésre nőies CD vagy TS. Budapest, helyem van!
Travi vagyok. Ingyenes. Ma éjszaka tali? Éjfél után.Budapesten. Szabadban, parkban, kocsidban.
Sziasztok!
Kivancsi heterokent szivesen ismerkednek noies sraccal, ts-sel, CD-vel.
Ha magadra ismertél irj
Kivancsi heterokent szivesen ismerkednek noies sraccal, ts-sel, CD-vel.
Ha magadra ismertél irj

Hetero srác nem jó?
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2023. 09. 30. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 16:27

Párommal keresek hétfőre ts ! Párom 26 éves karcsú lány az ő őrömére hellyel rendelkezőt! Cucold
Sziasztok
Ismerkednék veletek
Köszönöm
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2023. 09. 27. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerkednék veletek

Köszönöm

Párommal keresek hétfőre ts ! Párom 26 éves karcsú lány az ő őrömére hellyel rendelkezőt! Cucold
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd kornyekenn 30 km és korzeteben
Nagyfarkú shemale és uni bi pasi keres 3.nak uniszex fiatal max 35éves pasit.
Pesten 20 órától egész este.hely van
Pesten 20 órától egész este.hely van
Dunaújváros környékén valaki???
Shemale-t,transzit keresek popó,öklözéshez.
A nőies kinézet, fontos!
Szeretek popsit öklözni.
Csak bejáratott popsi érdekel, amit már az első alkalommal is,lehet öklözni!
Nem arra gondolok,hogy első lökésre bent legyen az ököl,hanem egy hosszabb ujjazás-tágítás után beférjen.
Nincs nagy kezem,így nem lehetetlen, ha már voltál öklözve,vagy voltak nagyobb méretű tárgyak benned.
Ha érdekel a dolog,akkor írj,mert benne vagyok,az ilyen dolgokban.
Hely,kellene!
A nőies kinézet, fontos!
Szeretek popsit öklözni.
Csak bejáratott popsi érdekel, amit már az első alkalommal is,lehet öklözni!
Nem arra gondolok,hogy első lökésre bent legyen az ököl,hanem egy hosszabb ujjazás-tágítás után beférjen.
Nincs nagy kezem,így nem lehetetlen, ha már voltál öklözve,vagy voltak nagyobb méretű tárgyak benned.
Ha érdekel a dolog,akkor írj,mert benne vagyok,az ilyen dolgokban.
Hely,kellene!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a csajom (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott lány). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csini travyt, shemalet keres perverz maci!
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 23. szombat 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 23. szombat 05:06

Törölt felhasználó (1101502)

Van aki korán reggel szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes szex. Bp. Privit írj!
Van aki korán reggel szoptatna vagy baszna travit? Ingyenes szex. Bp. Privit írj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 16:30
Törölt felhasználó (1101502)

Travi vagyok. Ingyenes. Ma éjszaka tali? Éjfél után.Budapesten. Szabadban, parkban, kocsidban vagy nálad.(inkább idősebbekre, 45-70éves kor közöttiekre vagy nagyon macisokra bukom. Lehetsz, 140kg is vagy nős, családos, kipróbálni akaró hetero is, no problem! Privit írj.