Szopni imadot keresek
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Női rucist keresek
Sziasztok! Bi passzív, harisnyás, tangás pasi, barátkozna. Szfvár és környéke. Írj, ha érdekel!
Sziasztok! Csini transzi cicát keresek tabumentesen, nagyon diszkréten, Budapestről. Ápolt, sportos, nagyon diszkrét, érett, aktiv pasi vagyok.
Üdv. Athos
Üdv. Athos
Női rucist fehérneműt keresek
Sziasztok! Budapesten adatlapom szerint ismerkednék!
Írj privit!
Írj privit!
Székesfehérvári cd vagyok. Aktív bikák irjatok.
Szívesen taliznék, aktív vagyok, transzi, vagy shemale partner érdekel Budapesten. Én a 18. kerületben lakom. Még nem volt ilyen élményem.
Debreceni barátnőmmel keresünk egy shemale lányt, mindhármunk örömére.
Cd Transzot keresek Dunaújváros környékén vagy fiatal csupasz srácot aki orálozni.
Sziasztok szegeden keresek transz shemale Cd csajokat kemény szopatásra,dugásra
szabadban is szeretem

szabadban is szeretem

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
28 éves CD lenne domináns úr szexrabszolgája. Borsod vagy Szabolcs megyéből keresek elsősorban potens, férfias testalkatú (90-100 kg+), nálam idősebb pasikat (50 éves korig). Testalkat nem számít, viszont a nagyobb méret előny
Hetero pasik leveleit is várom. Sziasztok!

Győr és Móvár környékén keresek
Travit, cd-t keresek alkalmi vagy rendszeres szexre. Popsimániás vagyok, 18/4 intimmel.
Igényes, mások által jónak tartott pasiként keresek mára, 11-15:00 közti szabadidővel egy lányos travit, cd-t, shemale-t. Hely kell, de autó van, mobil vagyok. Bp és Érd környéke.
Írtam nektek privátban elérhetőségem is meg adtam !!Várom vissza jelzésetek üdv!!!
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 23:39

Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.