Vas megyében keresek hellyel rendelkezőt, nap közbeni kalandra.
Sex Karácsonykor! 25.-én egész nap párokat,aktív pasikat kielégítenék!
Nálad vagy nálam! Kom.megye-Bp. környéke..
Nálad vagy nálam! Kom.megye-Bp. környéke..
Ünnepek előtti szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban .
Női rucist fehérneműt keresek játékokra kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Vagy nem fogsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 15. péntek 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 00:31
Törölt felhasználó (1101502)

Privátban légyszi.
Oldjal fel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 15. péntek 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 15. péntek 00:31

Privátban légyszi.
Privátban légyszi.
(Ez egy válasz Nyamnyam001 üzenetére (2023. 12. 15. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 22:25

Travi vagyok. Most éjszaka, kocsidban kit szophatok le csajosan? Dughatsz is ha akarsz. Reggel 04-ig üzenhetsz és tali. Idősebbek, macisok előnyben. Ingyenes szex! Budapest
Travi vagyok. Most éjszaka, kocsidban kit szophatok le csajosan? Dughatsz is ha akarsz. Reggel 04-ig üzenhetsz és tali. Idősebbek, macisok előnyben. Ingyenes szex! Budapest
Sziasztok, CD kedvelő biszex párt keresek szombatra, mindkettőjük örömére... Budapest, helyem van!
Solymár környékén transzi?

Sziasztok! CD kedvelő biszex párt keresek szombatra. Budapest, helyem van! Bocsi, de csak pasi NEM!
Helló itt vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 12. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 22:55

Travi vagyok. Most éjszaka, kocsijában kit szophatok le? Dughatsz is ha akarsz. Macisok, idősek előnyben. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok. Ingyenes szex. Budapest
Travi vagyok. Most éjszaka, kocsijában kit szophatok le? Dughatsz is ha akarsz. Macisok, idősek előnyben. Reggel 4-ig üzenhetsz, elérhető vagyok. Ingyenes szex. Budapest
Sziasztok! Biszex párt látnék vendégül egy szombati erotikus találkára Budapesten. Helyem van.
Travi vagyok. Most éjszaka, kocsijában kit szophatok le? Dughatsz is ha akarsz. Macisok, idősek előnyben. Budapest
Sziasztok! Párt keresek, bi pasival. Helyem van Budapesten. Most hétvége?
Bocsi, de pasival kettesben nem!
Bocsi, de pasival kettesben nem!
Sziasztok! Békés megyében ismerkednék crossdresserrel.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén csinos travihoz társulnék, hosszú távra is.