Sziasztok! Vasárnap lesz helyem, ha valakit érdekel. Írjatok.
Szia! Te jönnél és felvennél, vagy fordítva?
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2024. 07. 20. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Albertirsa körny?
Sziasztok szegeden keresek szexy beválallós partnert szegeden !!!
Sziasztok.
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Jövő héten csütörtökön és pénteken ráérnék napközbeni. Utazni tudok. Baja- Szeged között.
Valaki(k) esetleg?
Sziasztok! Holnap este Debrecenben leszek nőiruciba! Valaki szex? Írj
Mozi?
Tatabányán keresem igényes,nőies minden jóra nyitott partnerem....
Ezt megnéztem volna....
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 17:56

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.Este a Gárdonyi nudin taliznánk bi párokkal s pasikal.kb 20 órakor érkezünk.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén!
Érd-Bp. és környékén!
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Békéscsaban keresek domina nőt, domináns part, domináns pasit, aktív pasikat (borotvált nagyobb méret előny) szexre. Izgat a női ruha, kirúzsozott száj, orális szex,arcra élvezés, csúnya beszéd, megalázás, köcsög szerep, kurva szerep.
Sziasztok!
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek valóban nőies, csini cd/travi/transz partnert Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek valóban nőies, csini cd/travi/transz partnert Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Travi vagyok. Csajosan vagyok, most kora hajnalban valakit leszophatok vagy megbaszna Budapesten? Kocsidban is ok. Számba, arcomra mehet. Ingyenes szex. 4 óráig üzenj és tali!
Sziasztok!
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Beszállnék vágyakozva
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 17:56

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.Este a Gárdonyi nudin taliznánk bi párokkal s pasikal.kb 20 órakor érkezünk.
Sziasztok! Szombat este tartandó privát gangbang bulihoz keresek aktív, normális, intelligens, jó méretű, potens pasikat. Egy szexi travi barátnőmmel lennénk ketten. Helyszín: Gyöngyös. Privátban keressetek. Pux. Tami
Egy szexi transzba/cd-be beakaszthatom farkamat?
Pesten ismerkednek transzal kezdőként