Női rucirt fehernemust keresek
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
De keresek aktív passzív ribancot a magam örömére is

Keszthely Balaton
Aktív nagy farkú férfiak titkos ribanca lennék
Én egy szörtelen szexi travi ribanc vagyok
Aktív nagy farkú férfiak titkos ribanca lennék
Én egy szörtelen szexi travi ribanc vagyok
Transz, shemale csajt keresek aki kedvére használhatna. Belém is élvezhetsz!
Somogy - Zala megyében keresek cd, transz barátnőt.
Kezdő cd fiú vagyok.
Illetve 45-70 közti pasit keresek állandó diszkrét randikra.
Kezdő cd fiú vagyok.
Illetve 45-70 közti pasit keresek állandó diszkrét randikra.
Sziasztok. Pécsen valaki? Mélytorok szopás?
Tiszafüred vagykörnyékén ismerkednék.ápolt diszkrét aktiv bi vagyok
Sziasztok. Lesz esetleg ma este transz cd csajszi a népligetnél vagy reptér mögött. Találkozhatnánk egy autós kalandra vagy bármi másra.
Sziasztok!
Igényes cd-transz fiúként ismerkednék érett pasikkal,párokkal.Szeptembertől sokat leszek Pesten.
Igényes cd-transz fiúként ismerkednék érett pasikkal,párokkal.Szeptembertől sokat leszek Pesten.
Looking for trans girl, write me please. In Budapest!
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék

Balatononberénybe szombaton ismerkednék
Én egy travi ribanc vagyok
Én egy travi ribanc vagyok
Sziasztok!
Dominánc 30-as, sportos testu ferfikent CD-k travik tarsasagat keresem egymas testenek felfedezesere. Orál centrikus vagyok. Legyel igenyes, szeresd a hosszan tarto, valtozatos szopast es vagyj a spermara a szadba. Ami kifejezetten vonz az a partnerem alarendelt nokent valo hasznalata. Tovabba imadom a combfixbe, harisnyaba bujt labakat, magassarkukat.
Dominánc 30-as, sportos testu ferfikent CD-k travik tarsasagat keresem egymas testenek felfedezesere. Orál centrikus vagyok. Legyel igenyes, szeresd a hosszan tarto, valtozatos szopast es vagyj a spermara a szadba. Ami kifejezetten vonz az a partnerem alarendelt nokent valo hasznalata. Tovabba imadom a combfixbe, harisnyaba bujt labakat, magassarkukat.
Sziasztok!
Amatőr CD-ként ismerkednék. (Szolnok,Miskolc)
Amatőr CD-ként ismerkednék. (Szolnok,Miskolc)
Sziasztok! Valaki tudna segíteni hol lehet transz lányokkal ismerkedni ? Kérlek pritba irjatok
Transz, cd. Köki délelőtt? Szopatnék
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Cd a repternel most esetleg?