Igényes csajos pasi vok.
A női szerep az enyém .!
Kemeny Aktív Bikát keresek Kor nem számít
Utazni tudok.
A női szerep az enyém .!
Kemeny Aktív Bikát keresek Kor nem számít
Utazni tudok.
Telelőném valaki finom popsiját, írj ha érdekel.
Szigetszentmikloson élvezkednék
Sziasztok ! Bi lányt és CD/TS Budapesten keresek
Looking for trans or shemale, write me in private with pictures please. In Budapest!
Sziasztok! Szép farkú, borotvált CD/TS-t kóstolnék. Nem sétálgatni szeretnék...
CD kedvelő hölgyet/párt is keresek! Sima meztelen bi férfi nem érdekel. Budapest, helyem van!
CD kedvelő hölgyet/párt is keresek! Sima meztelen bi férfi nem érdekel. Budapest, helyem van!
Sziasztok! Hétvégeken panziós kalandokra vágyom Nyíregyháza és környékéről aktív férfiak érdekelnek!
Írtam priv!
(Ez egy válasz szoplak88 üzenetére (2024. 09. 13. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 13. péntek 20:12

Sziasztok.
Csajos pasi vagyok.smink paróka tanga combfix.
Szopok nyelem a gecit baszható vok.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Debrecenben keresnek noi ruha kedvelot

Most szombat estére kellemes élvezetes elfoglaltságot Győr és Móvár környékén
Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Hello írj rám
(Ez egy válasz Mr23cm üzenetére (2024. 09. 03. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 12:16

Balaton Keszthely szexi travifiu aktív potens férfiak titkos ribanca lenne
Szia írj rám uziben
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 09. 07. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Szegeden van travi?
Szegeden van travi?
Sziasztok! Csajos Travit vagy CD-t keresnék...csak nem találok :-( vagy nem ír rám... :-(
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdobe
Kecskeméten keresem nagyon csajos transzi, vagy szilikonos shemale csajt aki lenne az első élményem. Minél fiatalabb,vékonyabb, nőiesebb vagy...annál jobban megalarlak ismerni. Bi és meleg pasik ne!!! Csak shemale/Ts