Sziasztok! Travi vagyok. Valaki ma megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Hely megoldott. Számba, arcomra mehet.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat , vas megye, utazni tudj ! Irj..
Looking for trans or shemale, write me in private with pictures please. In Budapest!
Sziasztok! Érdeklődő fiatal femboy vagyok.. ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet/ várom párok jelentkezését inkább.. nem mindig femboy vagyok szeretek fiú beszálló is lenni. Fiatal egyetemista srac

Mikor érsz rá dugni egy jót :P
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 11. 13. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 11:01

Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem
Bp belváros

Holnap valaki délelőtt noiben!?? Irj privatban
Ma valaki Fonyód környékén este? Ápolt női rucit kedvelő bi srác vagyok. Privát üzenet várok
Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem
Bp belváros

Sziasztok! Valaki XXI ker.? Hely megoldható!
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Irj...
Szia írj privatra!
(Ez egy válasz Bico5371 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok , fiu barátot keresek Hollandiában akit néha leszophatok.
Ismiznek ápolt biszex sráccal,délbalatonon lakom,képek az adatlapomon. Privát üzit varok
Aktív pasi érdekel aki szereti a feszes popsit nyalni dugni!15 ker vsn hely!
Kecskemét és környékén keresek travit, sexre!
Indulhatsz is!
(Ez egy válasz Szili199109 üzenetére (2024. 11. 09. szombat 03:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó farku aktív pasikat keresek hely kell utazni tudok!
Lennék a csajod!
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2024. 11. 05. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 07:34

Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen dugná szopatná a feleségem (Csinos magas 184cm-es sportos gyantázott hölgy). Hosszú távú (akár tartós baráti) kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Csak magamnak is keresek akár fiatal kis femboyt is.
Magadon vagy a partneren? Mert nem mindegy! Ajánlatos, mindig pontosan, szájbarágósan fogalmazni. Mert, öten, hatféleképpen értik a posztot!
(Ez egy válasz Bico5371 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp.ismerkednék! Kedvelem a combfixet!