Sziasztok!
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Igazán Nőies partnert keresek !
Vékony formás alkatú Nálam nem magasabb Női fehérneműt esetleg Női ruhát kedvelőt!
Röviden maximum 170 cm magas Nőies,Női ruhát kedvelő partnert szeretnék megismerni!
Kizárólag csak 170 cm ig és valóban formás fenekű Nőies és Női ruhát kedvelő partnert !
Ismerkednék korombeli srácokkal, képek az adatlapomon, privát üzenet várok
Budapesten ma. Szeretnék női bugyit venni és így szopatni. Jó ha rajtad is az van

Bicskén autóval jár valaki ma 18:30 és 19:30 között benne lennék egy autós kalandban. Passzív vagyok
Szia. Esetleg ma?
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2025. 01. 24. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 14:32

Bicskén autóval jár valaki ma 18:30 és 19:30 között benne lennék egy autós kalandban. Passzív vagyok
Sziasztok!Ma délután, estefelé Veszprém és Győr között bi pasi vagy pár?Helyem van, csak gyere is el!Olvass adatlapot!
.
Miskolc környékén lehet találni csini transzi??? Igényes pasi ok.
Sziasztok! Kedden (01.28) Celldömölkön leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, intelligens párt, hölgyet vagy transzneműt bármilyen felállásra. Lényeg hogy jól érezzük magunkat! Én 32 éves jó megjelenésű, közvetlen, intelligens, nyitott pasi vagyok. Írjatok bátran.
Szopatnek most 20ker helyem van
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom lányos fiúval, aki élvezné, ha kezelésbe venném. Írjon, akit érdekel!
Transzit keresek, akit hosszasan seggbe lehet rakni.
Transzit keresek, akit leszophatok. Max 15 cm
Ma 17:30-tól 19:30ig Valaki jár Bicskén autóval? Szopok és dugható is vagyok. Csak passzív vagyok.
Neked esetleg lenne kedved másfele kocsikázni?
(Ez egy válasz Huncutsex üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 10:57

Ma 17:30-tól 19:30ig Valaki jár Bicskén autóval? Szopok és dugható is vagyok. Csak passzív vagyok.
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom lányos fiúval, aki élvezné, ha kezelésbe venném. Írjon, akit érdekel!
Füvet tud valaki?
Bicskén ma 17:00 után 20:00 ig szopnék és dugható is vagyok helyem nincs de ha van autód benne vagyok egy autós kalandban
Elszívni vagy elszórni szeretnéd?
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)

El hanyagolt Budapest-i nős férfi keres 20-30 éves korig sissy/femboy stílusú lányos fiút aki szeretne a szex rabszolgám lenni.Én az aktív fél lennék,szopatnálak és jól megdugnálak minden pózban.Aztán ki verném neked hogy a kezeim között élvez el.Sminkeld magad,fesd a körmöd,vegyél fel harisnyát és tangát.legyél benne a szerepjátékokban,néha néha a kötözésben.legyél teljesen szőrtelen(arc,farok,láb,kéz)legyél tiszta és ápolt.Ha tetszik amit írtam,írj rám