Travi ribi vagyok. Ingyenes. Ma, délután, este tali Budapesten? Hely, megoldott. Oral, anal ok. Írj előtte és tali!
Sziasztok!
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék csinos transz/shemale társaságot. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű intelligens, nyitott pasi vagyok
Ma Debrecenben vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék csinos transz/shemale társaságot. 33 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű intelligens, nyitott pasi vagyok

Szia uni travit vagy női fehérneműst barátot keresek hosszú távon Győr és Móvár környékén közös élvezetes játékokra
Békés megyében vagy környékén ismerkednék transzi vagy travi, cd-vel.
Bp 18. kerület és környékéről szívesen ismerkednék transzival.
Pakson csaj ruhás?
Szép mellű, csinos arcú travi érdekel!
Csalikukac92 őt keresd
(Ez egy válasz adam38 üzenetére (2025. 03. 01. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Aktív fiú párost (2 db. fiú
) keresek, akik kényeztetnének alkalmanként egy csini, csajos, igényes, ápolt cd-t Bp-n, és a leegyeztetett idöpontra el is jönnek. Hétköznap délelötti, koradélutáni idöpontokban tudok találkozni. Fotóim az adatlapomon. Köszönöm!

Hali,
Vaginás fiúval ismerkednék,
Üdv,
Vaginás fiúval ismerkednék,
Üdv,
Sziasztok érdekel valakit magassarkú cipő szandál? Írj privát
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük.

Sziasztok párokat hölgyeket keresek Szarvasi férfi vagyok szép diszkrét kornyezetbe sajat wellness nyaralómba izgalmas kikapcsolódás. Finom nasikkal italozás és baratsagos hangulatban. Várom leveled ha felkeltettem az érdeklődésetek
Bpn kisfarkat melytorkoznek most!noi alsonemukben bo nyallal
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Annak én is nagyon örülnék!
(Ez egy válasz Torkos2345 üzenetére (2025. 02. 22. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 22. szombat 15:57

Sziasztok Nagyon örülnék ha 2 tranny kenyeztetne egy egész éjjen át
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük.

Ma este keresek travit, aki leápol. Hetvenes férfi normál mérettel.
Üdv.
Üdv.
Sziasztok Nagyon örülnék ha 2 tranny kenyeztetne egy egész éjjen át
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker