Sziasztok!
Fiatal vékony sportos srácként keresnék vékony vagy átlagos testalkatú transzit, ha lehetséges szép farokkal!
Budapesten belül megyek bárhova ha úgy van! Sok mindenre nyitott vagyok, játszunk egymással!
Fiatal vékony sportos srácként keresnék vékony vagy átlagos testalkatú transzit, ha lehetséges szép farokkal!
Budapesten belül megyek bárhova ha úgy van! Sok mindenre nyitott vagyok, játszunk egymással!
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Női rucist fehernemust keresek Ózd környékén szopni imadot kor alkat nem szamit
58 évesen fiatalos???
(Ez egy válasz zotya69 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 07:21
Most reggel ki szopatna a faszat teljes diszkréció mellett nálad Pesten meglátogat alak írj apolt fiatalos vagyok
Miskolc?
Szívesen
(Ez egy válasz trinti üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szombaton Budapesten lesz dolgom, formás transzit keresek aznap egy kis kalandra.
Női rucist keresek aki akar talizni kor alkat nem
Sziasztok.
Baja-Szeged- Pécs vonalon csinos transzi esetleg?
Szívesen meglátohmgatnám ha lenne...
Baja-Szeged- Pécs vonalon csinos transzi esetleg?
Szívesen meglátohmgatnám ha lenne...
Most reggel ki szopatna a faszat teljes diszkréció mellett nálad Pesten meglátogat alak írj apolt fiatalos vagyok
Sziasztok. Transzot keresek, akinek az arcára élvezhetek.
Balaton keszthely sissyfiu aktiv potens férfiakkal ismerkedne
Borsodi transzit keresek esti talikra autóban.
30 éves duci, szűz pasi vagyok ma este keresek egy aktív vagy uni srácot az első alkalomra.
Sziasztok. Szolnokon ismerkednék Travival. Várom privi üzeneteket.
Ma éjszaka valaki szopatna vagy dugna travit, kocsidban? Budapest
Szia!Írtam privátba.
(Ez egy válasz CdTina üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 12:40
Csajosabb testalkatú női fehérneműt magamon kedvelő passzív crossdresserként keresek lehetőleg hellyel rendelkező megbízható, egészséges, diszkrét, találkozni akaró aktívat június 9-12 között.
Debrecenben élek, de utazni tudok valós találkozás miatt. (Maximum Budapestig)
No BB. Képet képre küldök, arcképet viszont nem.
Legy lányos Te is! Ne legyen nagy! Mindent csak gyengéden!
Csajosabb testalkatú női fehérneműt magamon kedvelő passzív crossdresserként keresek lehetőleg hellyel rendelkező megbízható, egészséges, diszkrét, találkozni akaró aktívat június 9-12 között.
Hello! Most valaki Budàn?

moncsi32
Vivian Schmitt