Egy sexy travi leszophatna de ha jo vagy akor meg is dugnálak.
Csütörtök dèlelőtt esetleg Kecskétmèt-Bp útvonalon csini transzi?
Szép arcú, jó testű, fiatal pöcsös lányt szopnék!
Sziasztok! Jövő héten csütörtök vagy péntek este tervezem hogy ki megyek Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában! Minden jóba benne vagyok! 42 éves bi uni pasi vagyok! Írj privátban és egyeztetünk!
Szép mellű, jó farkú travika akadna?
Kecskemét környékén ismerkednék aktívként.
Keszthely balaton traviribi aktiv férfiakat keres
Tatabányai Nöies Transzi,Shemale, Femboy -t keresek.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok!
Somogy- Zala megyében keresek nem kamus ápolt pasit vagy női rucis barátnőt.
Somogy- Zala megyében keresek nem kamus ápolt pasit vagy női rucis barátnőt.
Combfix/harisnya imádókat keresek!
Szia női fehérneműst barátot keresek hosszú távon Győr és Móvár környékén hellyel akár most szombat estére is
Sziasztok akinek ma lenne kedve travizni egyet kint leszek este a Táti 117 és út mellett
Egyszer kipróbálnám egy "szakavatottal", csak gyáva vagyok
Kit,mire?
(Ez egy válasz tomi632 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Transzit keresnék.
Keszthely balaton
Traviribi aktiv potens férfiakat keres
Traviribi aktiv potens férfiakat keres
Sziasztok ma este 22:00 tol kint leszek 117 út melletti régi úton ott fogok sétálni aki szeretne latni nyugodtan jöjjön és szólítson le ❤️
Sziasztok kint szoktam sétálgatni Táti úton 117 es mellett régi út piros ruciba szőke hajjal
☺️
☺️
Sziasztok!
Fiatal vékony sportos srácként keresnék vékony vagy átlagos testalkatú transzit, ha lehetséges szép farokkal!
Budapesten belül megyek bárhova ha úgy van! Sok mindenre nyitott vagyok, játszunk egymással!
Fiatal vékony sportos srácként keresnék vékony vagy átlagos testalkatú transzit, ha lehetséges szép farokkal!
Budapesten belül megyek bárhova ha úgy van! Sok mindenre nyitott vagyok, játszunk egymással!

mukk75
Sandra De Marco