Köszönjük, de Nekünk fontos a külső megjelenés. De nagyon köszönjük hogy írtál. Beszélgetés, ismerkedes belefér. Nagyon jó fej a baráti társaságunk is akikkel a Gloryba járunk.
(Ez egy válasz Biuniswitch üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:45
Sziasztok. Sajnos nincs ruhám,de ha úgy van kisminkelve lennék szolgálatotokra... Igényes,ápolt potens uni bi pasi vagyok
Nagyon kipróbálnám ezt a fajta sexet.41 éves pasi Szigetszentmiklos
Sziasztok! Nagyobb mérettel rendelkező transzikkal ismerkednék!
Sziasztok ma sétálgatok este 22:00 körül Tár 117 es ut mellett csajosban smile
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Sok sikert kívánok tiszta szívből! Ha találtok ilyet szóljatok
Amúgy szívesen formálódnék a kezetek alatt femboy sissyvé. Ha érdekes lehetek írjatok
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2026. 07. 29. szerda 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 29. szerda 07:54
Amúgy szívesen formálódnék a kezetek alatt femboy sissyvé. Ha érdekes lehetek írjatok
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2026. 07. 29. szerda 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Sziasztok. Sajnos nincs ruhám,de ha úgy van kisminkelve lennék szolgálatotokra... Igényes,ápolt potens uni bi pasi vagyok
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (tegnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:18
Sziasztok, ma valódi párként megyünk a Glory caféba. Értelmes, játékos swinger pár vagyunk. Szívesen ismerkedünk shamalekkel vagy travikkal. Feleség extra huncut férj extra kemény
Sziasztok, ma valódi párként megyünk a Glory caféba. Értelmes, játékos swinger pár vagyunk. Szívesen ismerkedünk shamalekkel vagy travikkal. Feleség extra huncut férj extra kemény
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Szia !
(Ez egy válasz Kandúr0191 üzenetére (2026. 07. 31. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Szia
(Ez egy válasz bianka687cd üzenetére (2026. 07. 31. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Dögös transzi?
Sziasztok ma este esztergom környékén kint fogok sétálgatni csajosban ha van kedved vegyél fel !
Szia! Miért a Glory Hole-t választottátok?
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2026. 07. 25. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 25. szombat 13:15
Ma is megyünk, Glory caféba szívesen ismerkedünk valódi párként
Miskolci ?
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Sziasztok!Ma este Esztergom és környékén autós kaland?

sharon18