Keszthely balaton
Travi ribi aktiv potens férfit ikat keres
Travi ribi aktiv potens férfit ikat keres
Ma
Délután travit ,Shemale-t keresek
Budapest és környéke
Mozi,kocsi,erdő barhol
Délután travit ,Shemale-t keresek
Budapest és környéke
Mozi,kocsi,erdő barhol
Sziasztok, nagyon izgat ez a dolog még most próbálnám ki elsőre milyen, ha bennelennél írj rám, egyenlőre csak adnék mint kapnék :P meg huncutkodnék picit. Nagy cicik előgy :P
Sziasztok szegedi pár keres harmadiknak lányt vagy párt rugalmasak vagyunk sokminden érdekelne szex a szabadban 3-as\4es felállásban stb írj privátban ismerkedjünk !
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Sziasztok! Kényesztetnék szájjal valakit Budán!
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
Travi vagyok. Ma késő este vagy éjszaka valaki megszopatna vagy megbaszna Budapesten? Szabadban, erdőnél leszek. Macis, idős is ok. Írj előtte és tali!
Sziasztok ma este kint fogok csajosban sétálni Táton 117 es út mellett elhagyatott aszfaltos 22:00 körül!
Ma 18:00 és 20:00 között autóval aktív pasi Bicskére?
Bpesten keresek. Szőrös macis apucit ki szeretne szopni?
Keszthely traviribi aktiv potens férfiakat keres
Travi ribi vagyok. Ingyenes szex. Most éjszaka valaki megszopatna vagy megbaszna? Parknál vagy kocsidban. Inkább idősebb, érettet keresek. Számba, seggembe mehet. Reggel 04 óráig elérhető vagyok. Budapest.
Reggel 6korul kint vagyok az ibis hotel mögött
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Aktív shemalet, travit keresek, mára. Hálás lennék cserébe...
Sziasztok ma sétálgatok este 22:00 körül Tár 117 es ut mellett csajosban smile
Valaki ma hajnalban?
Tökös csajt keresek most estére Budapesten szabadtéri, autós kalandra.

nagyg553
Brittney Skye