Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Győri vagy környéki rendkívül nőies transzi illetve shemale ismeretségével "kacérkodom"
Ma a Glory caféban travi vagy shemale? Mi ott leszünk valódi párként. Szívesen ismerkedünk
Sziasztok! Travi vagy shemalet keresünk ma estére. Mindkét oldalról biszex pár vagyunk. Budapesten keresünk .
Csók
Csók
Travi vagyok. Ma este tali, szabadban? Budapest
Sziasztok Miskolcon travi?
Írtam
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 06. csütörtök 07:00
(Ez egy válasz Extrémpotens üzenetére (2026. 08. 06. csütörtök 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Valaki most 20ker?
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Keresek travit vagy crossdressert, aki holnap lakásomon leszopna. Bp belváros.
Üdv.
Üdv.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Keszthely balaton
Travi ribi aktiv potens férfit ikat keres
Travi ribi aktiv potens férfit ikat keres
Ma
Délután travit ,Shemale-t keresek
Budapest és környéke
Mozi,kocsi,erdő barhol
Délután travit ,Shemale-t keresek
Budapest és környéke
Mozi,kocsi,erdő barhol
Sziasztok, nagyon izgat ez a dolog még most próbálnám ki elsőre milyen, ha bennelennél írj rám, egyenlőre csak adnék mint kapnék :P meg huncutkodnék picit. Nagy cicik előgy :P
Sziasztok szegedi pár keres harmadiknak lányt vagy párt rugalmasak vagyunk sokminden érdekelne szex a szabadban 3-as\4es felállásban stb írj privátban ismerkedjünk !
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
Sziasztok! Kényesztetnék szájjal valakit Budán!
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
Szopó maszk lenne rajtam és csak gumiban. Írj üzit ha így is érdekel.
Travi vagyok. Ma késő este vagy éjszaka valaki megszopatna vagy megbaszna Budapesten? Szabadban, erdőnél leszek. Macis, idős is ok. Írj előtte és tali!
Sziasztok ma este kint fogok csajosban sétálni Táton 117 es út mellett elhagyatott aszfaltos 22:00 körül!
Ma 18:00 és 20:00 között autóval aktív pasi Bicskére?

Theo