Valaki beavatna? Titokban...
Női rucist fehernemust keresek játékokra kor alkat nem szamit
ma este a határ úti kiserdőben? az Ibis hotel mögött? ki szeretne szopni?
Sziasztok.Budapesten és környékén találkoznék a mai nap folyamán Transzival. Utazni tudok.
Sziasztok! Csini Trans lányt, shemalet megízlelnék
Aktívként keresek nőies transzit, Kecskemét és környékén.
52 éves szőrös maci szopatna Bp
Fehérvárron Transzi?
Valaki hajnalban kölcsönös szopas 20ker?
Csinos aktív travi hölggyel találkoznék!
Ma is ott leszünk a Glory caféban
(Ez egy válasz Ritustamas üzenetére (2026. 08. 08. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 08. szombat 14:47
Ma a Glory caféban travi vagy shemale? Mi ott leszünk valódi párként. Szívesen ismerkedünk
Sziasztok! Nagy cicis shemalet /transzt keresek Baranya megyében ismerkedésre és minden jóra..
Aktív vagy uni transzt keresek szombat estére aki megszopat és tele élvezi a számat! Előny ha sok gecid van
Női rucist keresek kor alkat nem szamit
Transz / Shemale csajt keresünk (nem travi, nem CD) csinos, magas (184 cm), sportos feleségem mellé – akár a jelenlétemben, akár a távollétemben. Hosszú távú, rendszeres kapcsolatra vágyunk, de az alkalmi lehetőségre is nyitottak vagyunk. Igény esetén én sem csak passzív szemlélő lennék! Ugyanitt magamnak fiatal femboyt is keresek. Részletek a profilunkban.
travit szopnék szopatnék
Hello engem érdekel passzív vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 08. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 08. szombat 14:33
Törölt felhasználó (4798333)
Sziasztok! Travi vagy shemalet keresünk ma estére. Mindkét oldalról biszex pár vagyunk. Budapesten keresünk .
Csók
Csók
Hali! Travi vagyok. Ingyenes. Ma este, ejszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna Budapesten? Erdonel, parkban vagy kocsidban? Ingyenes szex. Irj es tali! Budapest.
Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Győri vagy környéki rendkívül nőies transzi illetve shemale ismeretségével "kacérkodom"

gecco74