nekünk bejön mindkét verzió az egymás melletti csere is és a külön hálószobás is , volt szerencsénk már átélni mindkettőt, egy dolog biztos számunkra izgalmas mindkettő
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 07:08
Törölt felhasználó (4650775)
egyet értunk csak igy nálunk is
nálunk is müködik jol
Nekünk az hogy külön szobában partnert cserélve, ez még vörös vonal. De szerintem nagyon izgató ha egy ágyon mind a 4-en sőt vilt hogy öten-hatan voltunk. Mondjuk nálunk működik hogy ha úgy adódik a feleségem kettesben van egy régi ismerőssel.
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 02. 03. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 07:14
nekünk bejön mindkét verzió az egymás melletti csere is és a külön hálószobás is , volt szerencsénk már átélni mindkettőt, egy dolog biztos számunkra izgalmas mindkettő
Igazán leírhatnál egy jó sztorit itt
(Ez egy válasz GGsex74 üzenetére (2021. 12. 01. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 01. szerda 09:22
Mi négy éven keresztül élveztük a feleségcserét egy ismerős párral.
Szia Wife1! Kb milyen hosszan tartott ez a lelki folyamat? Kíváncsi vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 20. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 08:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 20. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4689346)
jól mondod, stabil kapcsolat, bizalom és őszinteség kell ahhoz, hogy egy házaspár többes szex iránt kezdjen érdeklődni, közösen. és a kellően nyitott nő is stimmel. nálunk az volt a trigger, hogy eszközhasználatra jól reagálok, a DP szilikon beszállóval egészen más élményt adott, mint addig bármi, és a férjem kezdte el kérdezni időről időre, hogy mi lenne ha kipróbálnánk élő emberrel is. eleinte vonakodtam, persze, kb 3 hónapig azt se mertem bevallani (még magamnak se) hogy kipróbálnám. a 3 hónap végére már kizárólag MMF portnót fogyasztottam a PH-on, de még akkor se. hosszú idő alatt meggyőztem magam arról, hogy ez nem ciki, nem para, főleg ha a férjem javasolja, akkor a házasságunkra se lehet rossz hatással, eznem megcsalás. lassan elkezdtünk beszélni a lehetőségekről is, elkezdtük a partnerkeresés, de annyira be voltam ijedve az elején, hogy senkire nem mondtam igent. nagyon izgultam. nem tudom mitől. iszonyúan lassan, türelmesen várta a férjem, amíg összeszedem a bátorságom, egész pontosan lerakom a beépült reflexeket, amit gátoltak abban, hogy kipróbáljam a hármast. még néhány hét volt, mire találkoztunk is valakivel. azóta belelazultam, nincs parám, gond nélkül találkozunk másokkal, el merem engedni magam, de ez egy belső folyamat volt egy majdnem 20 éves házasságban, ami korábban teljesen monogám volt.
Mi párszor játszottuk ezt közös nyaraláson .
Jó lenne ha az én feleségemet rátudnám venni

Katty