A konyet en is ismerem hallasbol, meg az egyetemen is szoba kerult.:-)Egyszer elolvasnam, csak soha nem jutok hozza. Meg Szade markitol a Justin is hasonlo tematikaju.
Kulon figyelembe ajanlom a Csokonai Lili: Tizenhet hattyu c.konyvet. Ugyan a modern muveszethez tartozik, s en mai napig nem ertem a lenyeget, megis nyiltan beszel egy no eleterol. Marmint sexualis tekintetben. (Ez egy válasz Ati83 üzenetére (2006. 08. 09. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 09. szerda 18:25
Kulon figyelembe ajanlom a Csokonai Lili: Tizenhet hattyu c.konyvet. Ugyan a modern muveszethez tartozik, s en mai napig nem ertem a lenyeget, megis nyiltan beszel egy no eleterol. Marmint sexualis tekintetben. (Ez egy válasz Ati83 üzenetére (2006. 08. 09. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem van egy könyvem, (családi hagyaték::D) Apollinaire-től, a címe: Tizenegyezer vesszőcsapás. A címből lehet következtetni.. az egyik leg-perverzebb, betegebb könyv, amit valaha írtak.. Nagyon brutális s/m könyv, tele nekrofíliával, kaki/pisi stb.. nem folytatom.. persze vannak benne nagyon izgató részek is, de a többség olyan, amilyen.. :)
Hoppa, konyet irtam konyv helyett:-)
a játék a tisztességgelt olvasta valaki??? én még nagyon régen, és nme emlékszek rá, hogy pontosan mi, de abban is voltak erotikus részek......

még egy kérdés: a szexuális életeteket fel szoktátok dobi egy erotikus regénnyel??(közös olvasás, ötletek belőle stb...)
azt szeretem a szexben, hogy teljesen el tudom veszíteni magam benne, a szex az, amiben a legjobban fel tudok oldódni, mármint felnőttkorom felfedezett tevékenységei között.
gyermekkoromban mindenfélével kapcsolatban éreztem ugyanezt-bele tudtam feledkezni a meccano építőjátékba, a dzsungel könyvébe, az u.n.c.l.e.-ről jött emberbe, akár az első ábécéskönyvembe is, és ilyenkor elfelejtettem, hogy hol vagyok, hogy milyen napszak van, hogy ki van velem.
a felnőttvilágban én legalábbis a szexen - meg néha egy két filmen - kívül nem találtam mást, ami hasonlítana ezekhez. a könyv többé nem jelenti ugyanazt, amint az ember kinő a tinédzserkorból, a munkában meg biztosan nem éreztem ilyet soha.
egy pillanat alatt kiszáll belőlem a szex előtti szörnyű tudatosság, és elfelejtem hol vagyok, milyen napszak van, és igen, még azt is, hogy kivel vagyok, egy időre. a szex nagyjából az egyetlen felnőtt dolog, amihez értek; milyen bizar, hogy ez az egyetlen olyan dolog is, amitől újra tízéves kissrácnak tudom érezni magam.
gyermekkoromban mindenfélével kapcsolatban éreztem ugyanezt-bele tudtam feledkezni a meccano építőjátékba, a dzsungel könyvébe, az u.n.c.l.e.-ről jött emberbe, akár az első ábécéskönyvembe is, és ilyenkor elfelejtettem, hogy hol vagyok, hogy milyen napszak van, hogy ki van velem.
a felnőttvilágban én legalábbis a szexen - meg néha egy két filmen - kívül nem találtam mást, ami hasonlítana ezekhez. a könyv többé nem jelenti ugyanazt, amint az ember kinő a tinédzserkorból, a munkában meg biztosan nem éreztem ilyet soha.
egy pillanat alatt kiszáll belőlem a szex előtti szörnyű tudatosság, és elfelejtem hol vagyok, milyen napszak van, és igen, még azt is, hogy kivel vagyok, egy időre. a szex nagyjából az egyetlen felnőtt dolog, amihez értek; milyen bizar, hogy ez az egyetlen olyan dolog is, amitől újra tízéves kissrácnak tudom érezni magam.
pop csajok satöbbi a könyv amiből az idézet van...
egy kicsit talán elviszi valamilyen irányba az igencsak akadozó topichozzászólásokat (mert nem nagyon ír sajna senki, igyekszek feldobni kicsinyke témámat..hátha megakad rajta valakinek a szeme)
egy kicsit talán elviszi valamilyen irányba az igencsak akadozó topichozzászólásokat (mert nem nagyon ír sajna senki, igyekszek feldobni kicsinyke témámat..hátha megakad rajta valakinek a szeme)

én csakolvasom, de hozzászolni nem tudok, bocs
ha olvasod az is jó..... a legtöbb topicot én is csak olvasom...

Nnah, lassan beszserzek egy Sade Marquis regényt, majd elmondom egyszer, hogy milyen... de lehet, hogy betolakodik elé még másik könyv... :)
O története...
érdemes kézbe venni, mindenkinek ajánlom
érdemes kézbe venni, mindenkinek ajánlom
egy kis kedvcsinálót nem szeretnél írni ide belőle??

kedvcsináló...
egy nő, akit kibillentenek a "normális" életéből.
aki rabszolgává, alázatossá válik - és szereti ezt. ennek ellenére szomorédesnek tűnik.
a könyv vége borrrzasztó.
szerezd meg valahol, valami francia irta, pontosan nem tudom ki, kölcsönkaptam én is.
egy nő, akit kibillentenek a "normális" életéből.
aki rabszolgává, alázatossá válik - és szereti ezt. ennek ellenére szomorédesnek tűnik.
a könyv vége borrrzasztó.
szerezd meg valahol, valami francia irta, pontosan nem tudom ki, kölcsönkaptam én is.
pauline réage
köszönöm az ajánlót, és az író nevét is !!!! remélem lesznek akik kedvet kapnak hozzá

" üvölt a love you more gerogia vacak hangszórójából. olyan hangos és gyors a dal, hogy alig kezdődik el, már vége is van. kétségbeejtően hirtelen és szomorúan. lent van a nadrágom a bokámnál, az ő ruhája meg fönt a nyakánál, és olyan lapos a melle, mint az enyém. hangosan, túl hangosan a fülébe mondom, hogy túlkiabáljam a zenét: és most? bólint, és hirtelen..." p. marber:peter shelley
Liu Teh-Zsen - Hárfáslánnyal a fogadóban
Dereng már. Őszi eső kopogtat.
A hárfáslány szeme lecsuklik.
- Fáradt vagyok - suttogja -, drágám.
Itt piheg most mellettem. Oly forró a párnás ágy!
Dunyhánk alatt szelíden pengetem hárfácskáját.
Dereng már. Őszi eső kopogtat.
A hárfáslány szeme lecsuklik.
- Fáradt vagyok - suttogja -, drágám.
Itt piheg most mellettem. Oly forró a párnás ágy!
Dunyhánk alatt szelíden pengetem hárfácskáját.
köszönet :)
nagyon szívesen:):):):):)
"...éreztem, hogyan borzolódnak sípcsontja mentén a parányi pihék kutakodó ujjbegyem alatt. Elvesztem a perzselő, de egészséges forróságban, mely nyári páraként párállott fölötte....Teste megfeszült, hogy befalt almájának csumáját a kandallórács mögé hajítsa. És ekkor fiatal súlya, ártatlan-szégyentelen lábszára és feszes feneke....ölembe siklott...." Nabokov: Lolita
de az igazat megvallva a jeremy irons-ba szerettem bele a film után
de az igazat megvallva a jeremy irons-ba szerettem bele a film után