Gyömrő valaki ?
Magyar etnikumú férfi vagyok,19/6 intimmel rendelkezem.
Magyar etnikumú férfi vagyok,19/6 intimmel rendelkezem.
Ma este bisex pár aki ápolt, normális,pasit keres?
Swinger bulira fel!
A Swinger Yours név alatt futó csapatunk ismét egy pénteki bulival vár benneteket!
- Augusztus 29., péntek
-9. kerület
Ha még nem tetted, hallgass bele a Swinger Yours Podcast adásaiba is elérhetőek vagyunk YouTube-on és Spotify-on!
Szervezők: Merci és Peti, Timi és Csanád
A Swinger Yours név alatt futó csapatunk ismét egy pénteki bulival vár benneteket!
- Augusztus 29., péntek
-9. kerület
Ha még nem tetted, hallgass bele a Swinger Yours Podcast adásaiba is elérhetőek vagyunk YouTube-on és Spotify-on!
Szervezők: Merci és Peti, Timi és Csanád
Swinger bulira fel!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Holnap délután vagy estére keresek nőt vagy párt a Balaton déli pártján. Utazni tudok írj privit
Mátészalkától hajdúsámsonig alkalmi kaland valaki? Bármelyek útba eső városban? Nyírbátoron keresztül megyek sofőr vagyok, diszkréció fontos!
Mátészalkán most hölgy? Diszkréció fontos!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok.
Jberény környékén ismerkednék,párral,hölggyel korrtól függetlenül.
Mindenre nyitott vagyok
Jberény környékén ismerkednék,párral,hölggyel korrtól függetlenül.
Mindenre nyitott vagyok
Valaki egy kis kaland most 4-14-15 kerben de utazok is
írtam privátban
(Ez egy válasz FiatalSrac999 üzenetére (ma 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:33

Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Kecskeméten igényes bi?
Sziasztok!
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Ma délután Szombathely környékén szopnék.
Sziasztok ma délelőtt parhoz vagy holgyhoz csatlakoznak vas gysm es zala megyében...utazni tudok 41 eves diszkrét szexi.ado pasi vagyok
Gyor most szexrandi?
Van kivel,de nincs hol? Búvóhely pároknak.
Szabolcsból érett bi aktivitással rendelkező hölgyet keresünk!!