Sziasztok!
Kíváncsi heteró srácként közös farokverésre keresnék partnert a mai napra Budapesten. Lehetőleg korombelieket keresnék
Kíváncsi heteró srácként közös farokverésre keresnék partnert a mai napra Budapesten. Lehetőleg korombelieket keresnék
Hali! Vadkerti-tónál most?
Most XV sötétben pucsitva fogadlak! Irj, képet küldj. Csak a közelből akik fel órán belül itt tudnak lenni!
Helloka
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Kecskeméten keresünk mai napra délutánra, estére és éjszakára házibarátot Kecskeméten!
Ha érdekel
Írj…
Sziasztok!
Budapest és környékén kaland ma este?
Budapest és környékén kaland ma este?
Párt keresek jövő hét végére! Helyem van! Minden fontos információ az adatlapomon
Sziasztok most nő vagy pár esetleg aki kalandozna?29éves sportos férfi vagyok fehérvár szekszárd vonalon is talizhatunk a 63 as on
Sziasztok!Szép időnk lesz ma,használjuk ki....Esztergom-Dorog-Párkány-Komárom környékéről szivesen találkoznék ma 18-55 év közötti,átlagos alkatú Lánnyal,Nővel,Feleséggel,elhanygolt Feleséggel,Párocskával NUDIZÁSRA,szórakozásra,beszélgetésre,kölcsönös tetszés esetén Pajzánkodás is lehetséges....Kedves,figyelmes,érett,tapaszalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...
Sziasztok. Nagyméretű biszex aktív férfi aki dugna egy tangás popsit Szekszárdon ? Írj privit ha érdekel és van kedved ismerkedni és talizni.
Hello. Ma napkozben Kmèt 70 km es körzetèből ismerkednèk.
Hello! Ma este Pécs vagy környékén, pár, hölgy partnere lennék!!
Ma estére keresek hölgyet, párt akár mindenki örömére Budapesten
. Helyem van.
. Helyem van.
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok ma este miskolcon szopni szeretne esetleg hölgyek párok bármibe benne vagyok
Mai napra izgalmak, élvezetek?
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/
NO HOMO !
NO HOMO !
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban írjatok priviben
akit érdekel a lábfétis az írjon!
Sziasztok
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Fiatal hölgy esetleg pár aki ismerkedne ?
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.

naphal

Andreea