Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában(1 órán belül)egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Tapolca és kke? Párok, nők, ffiak?
KEDD DÉLUTÁN 5-től HOKIBULI BUDAPESTEN!!
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
MOSTra keresek párt vagy nőt Budapesten Zugló környékén, nem regényszakkörre…
(((Bigyó…bogyó… )
(((Bigyó…bogyó… )
Belevaló dugni szerető pasi az éjjel esetleg? Bp belváros…
sziasztok pápai nőt vagy párt kerersek
Pénteken 11:00-re keresünk 3 potens aktív pasit minimum 18-as mérettel extra szexy szőke barátnőm dugatására a XX. kerületben. Bejöttök szó nélkül mi maszkban várunk, dugtok élveztek és mentek. Olyat keresünk aki nem blokkol le a szexy szőke testtől, mert legutóbb két pasinak sem sikerült. Csak olyan üzenetre válaszolunk aki egyből viber számot küldd és testről van képe. Arc nem kell, ott is lehetsz maszkban.
Valaki ma Budán biszex vagyok
Debrecenben bő nyállal cumizok diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok.
Kecskemét környékén érdekelne valakit,egy perverz pár óra??
Leginkább párokhoz szeretnék csatlakozni..
Kecskemét környékén érdekelne valakit,egy perverz pár óra??
Leginkább párokhoz szeretnék csatlakozni..
Sziasztok , helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok! Csütörtök napközbeni szabadidővel, ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Érden, Bp-n vagy ezek környékén. Hely jó, ha van. 18/4 intimmel tudnék kényeztetni és állítólag nagyon jól nyalok
Ma este leginkabb kora este van pár akihez egy hármasban tapasztalt srác csatlakozhatna? Szóló hölgyek üzeneteit is szívesen fogadom, képcsere és egyeztetés viberen, whatsappon.
Sziasztok, ma este 6 és 7 között lenne aktiv pasi a jól lerendezne? De ha van olyan hölgy, aki igényli hogy alaposan ki legyen nyalva, az is írhat. Mehet akár anonim is az egész.
Diszkrét helyem van és megoldható a “ Darkroom fun” is.
Privátban írj.
Diszkrét helyem van és megoldható a “ Darkroom fun” is.
Privátban írj.
Sziasztok! Holnap, kedden 12-16 óra közt csatlakoznék Budapesten nőhöz vagy párhoz.
Elegáns, csinos, a hetero oldalon nulla tabuval rendelkező 34 éves srác vagyok vastag farokkal, és nagy étvággyal... Írjatok privátban, és adjatok viber/fb/e-mail elérhetőséget is, ha akartok...
Elegáns, csinos, a hetero oldalon nulla tabuval rendelkező 34 éves srác vagyok vastag farokkal, és nagy étvággyal... Írjatok privátban, és adjatok viber/fb/e-mail elérhetőséget is, ha akartok...
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet akár napközbeni randira. Hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?