Sziasztok! A mai nap folyamán 16.00-ig pesten belül csatlakoznék hölgyekhez egy kaland erejéig. Én egy kevés tapasztalattal rendelkező 20 éves fiatal, kíváncsi fiú vagyok. Írjatok nyugodtan!
Sziasztok fiatal pasit keresünk aki megdugná kemènyen fèrjem jelenlètèben elöny ha van helyed
Sziasztok !
Ma este fogadnék dugni vágyó hölgyet.
Esetleg párt……
Ma este fogadnék dugni vágyó hölgyet.
Esetleg párt……
Ugyan mar
ezeknek be ne doljetek
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:06
ezeknek be ne doljetek
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Írjatok…
Popsit dugni szerető pasit keresek Füred, zánka, Nagyvázsony körzetben.
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Sziasztok! Belvárosban,hellyel rendelkező,potens,hetero és bi alapon is nyitott pasiként keresek Hólgyeket,Párokat,vagy olyan Uralat akik tudnak maguk mellé Hölgyet.
185/90 sportos pasi vagyok 20/6 intimmel. Ha érdekes lehetek írj üzit.viber whatsapp van
185/90 sportos pasi vagyok 20/6 intimmel. Ha érdekes lehetek írj üzit.viber whatsapp van
Idős hölgyet,lehetsz kövér nagy szörös punci,logó mellek has csikló stb...Irj és gyere,Baranya
Sziasztok! Albertirsán valaki le cummantana?
Sziasztok!
Albertirsán most hirtelen van valaki aki
könnyítene rajtam! Egy jót szopatnék!
Albertirsán most hirtelen van valaki aki
könnyítene rajtam! Egy jót szopatnék!
Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában.
Sokmindenben benne lennék.
Írj privát.
Sokmindenben benne lennék.
Írj privát.
Sziasztok ma este valaki miskolcon egy jó sex?
Hali Szeged vagy környéke? Utazni tudok, 100 km körzetbe. Hölgy pár esetleg
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok Alkalmi partnert keresek Hatvan Pásztó és Gyöngyös vonalon. Sok mindenre nyitott és erdeklődő vagyok. ha te is keresnél esetleg etájt a megadott útvonalon jelezz nyugodtan privátban!
Sziasztok bagon tali ma?
(Ez egy válasz szilvia8383 üzenetére (ma 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:33
Sziasztok fèrjemmel fiatal fiú beszállot keresünk hármas sexre elöny ha van helyed
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Sziasztok! mai délelőttre.
Egy hölgyet vagy egy párt keresek Szolnok vagy Békés megye környékéről – tudok utazni
Egy hölgyet vagy egy párt keresek Szolnok vagy Békés megye környékéről – tudok utazni
Keresek a mai nap egy hölgyet
Jelenleg Velencén tartózkodom
Jelenleg Velencén tartózkodom

naphal

Tussivadász