Sziasztok. Eriknek hívnak, 23 éves, 182 cm magas és 67 kg vagyok. Voltam már párokkal többször is és nagyon élveztem. Hetero alapon szeretnék csatlakozni hozzátok, lehetőleg rendszeres szexpartner szeretnék lenni. 19,5/6 cm mérettel rendelkezem.
Hellyel rendelkező intelligens tisztelet tudó hetero sráckènt keresek párt akiket szívesen fogadok egy kis kikapcsolódásra nálam illetve utazni is tudok ha szeretnètek
Hali valaki Csömör Kerepes kis after? Punci dejolenne
Hellyel rendelkező férfit keresünk szegeden ma
Valaki most Baranyában??
Sziasztok!
Most valaki egy hármasra!!!!
Igényes pasit keresünk
Most valaki egy hármasra!!!!
Igényes pasit keresünk

Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Ma -SZOMBAT-estére keresek jó fej, elsősorban sportos, izmos srácokat közös lazulásra.
3. kerületben leszek, 1-es villamos végállomásához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk. 3. emeleti utcai teraszon is verhetjük a faszt.
Kb vasárnap reggel 8ig érek rá. Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
Videóim vannak feltöltve.
Nem hátrány, ha neked is van fotód, videód, vagy tudsz majd mutatni!
3. kerületben leszek, 1-es villamos végállomásához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk. 3. emeleti utcai teraszon is verhetjük a faszt.
Kb vasárnap reggel 8ig érek rá. Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
Videóim vannak feltöltve.
Nem hátrány, ha neked is van fotód, videód, vagy tudsz majd mutatni!
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Igen
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nektek is reménytelen?
(Ez egy válasz Dani_Laura üzenetére (2025. 08. 30. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtunk.
(Ez egy válasz minnie56 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 22:23

Sziasztok!
Van olyan csajszi aki szívesen megélné vágyait BI alapon?
Partneremmel kerresuk egy belevaló BI lányt aki szereti a spontán talikat.
Jó fejek vagyunk, emiatt ne izgulj. Nincs semmi kötöttség. Csak te, én ,ő és az előttünk álló este/ejszaka.
Jó fejek vagyunk, emiatt ne izgulj. Nincs semmi kötöttség. Csak te, én ,ő és az előttünk álló este/ejszaka.
Sziasztok!
Aktív, kanos, vékonyabb alkatú 25 év körüli fiúval találkoznék akár most. Diszkrét tali, akár nálam ,nálad , autómban, szabadban. Szeretek szopni, de ha rámenősebb vagy , akár meg is dughatsz
Izgalmas estét!
Ma este, szóló férfiként kalandoznék hölgyekkel, párokkal, Gyöngyös +100km távolságon belül.
Ma este, szóló férfiként kalandoznék hölgyekkel, párokkal, Gyöngyös +100km távolságon belül.
Újpest környékén szopni szopatni ma este?
Szia! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Izgat a sex chat is! Helyem és autóm is van! Előny ha van valamilyen perverziód!
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok. Holnap reggel Bpn kalandonék ismerkednék. Írj privát.