Sziasztok.Sportos, ápolt, 30 körüli férfi vagyok. Ma (aug. 2.) Szolnok környékén szívesen csatlakoznék diszkrét, nyitott párokhoz vagy egy hölgyhöz kizárólag alkalmi, kötetlen találkozó céljából.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Csak személyes találkozó érdekel, üzenetváltgatás nélkül. Kulturált, igényes, tiszta vagyok ugyanezt keresem a másik oldalon is.
Ha szimpatikus vagyok, írj privátban, és egyeztessünk.
Ma este fogadnék idősebb aktívat. Bármiben benne vagyok.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Mai napra keresnék egy kedves pàrt, akivel meg lehetne ismerkedni és kellemesen eltolteni az időt. Normális, igényes 35 éves pasi vagyok. Szívesen utazom ha kell.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Most szopnek 4.kerulet...
Sziasztok!
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Vasárnap estére keresek párt, hölgyet Budapest és környékén.
Sziasztok. Meg estère keresünk a párommal ópusztaszer közelèben pasit mindkettőnk örömère. Autós kalandra.
Ma délután 2 körül egyoldalúan cumiznék Debrecenben hely van a belvárosban.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.

XI. Kerületben igényes bi pasi? XL
Mostanában kalandoznék.
Fiatalos 25-ös pár keres max 40ig mindkettejük örömére lányt. Női alapon bi elfogadott tapasztalatunk hármasban még nem volt de nyitottak vagyunk bármire. Férfiak ne is próbálkozzanak tiltjuk őket azonnal.
Hello
Ma napközben, Dunai nudizás,hajózás, stb hez keresnék...
Gönyü környéke.
Ma napközben, Dunai nudizás,hajózás, stb hez keresnék...
Gönyü környéke.
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Az elkövetkező 2 órában örömmel vennénk feleségemme ha valaki meglátogatna minket házunkban Fóton egy szopásra. Ne dohányozz , és lehetőség szerint tel számot is küldj.
5-6 óra között Tolna környékén valaki meg szoptatna/dugna kezdő bi pasit S.O.S.ben?
Sziasztok!
Mostanában ráérő pár?
Mostanában ráérő pár?
Üdv
Adatlapunk alapján keresnék , ott pontosan leírtam mindent .
Köszi
Adatlapunk alapján keresnék , ott pontosan leírtam mindent .
Köszi