mivel úgy látom ma nem jön össze: holnap 3 körülre keresek nyalószolgát kocsidban, sötétített ablakost
Sziasztok. Holnapi napra keresek hölgyet esetleg párt Vác és környékén
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok! Kecskemét és környékén kalandoznék.
Sziasztok! Szeptember 20-tól megyek Bariba nyaralni. Egy szabad hely van a szàllàsomon, szívesen elvinnék egy hölgyet. Fizetés természetben megoldjuk
Szigetszentmiklóson cumiznék viszonzás nélkül! Nagyobb farok előny
Sziasztok holnap délelőtt Jászberényben leszek hölgy vagy pár aki talalkozna egy sok mindenre nyitott pasival
Szép napot. Holnap 10 -12 között helyel vagy kocsival. Rendelkező pasit keresek közös örömökre.
Sziasztok párokhoz szeretnék csatlakozni 3 adiknak hetero alapon akár a swingerbe is benne vagyok privibe lehet írni és ha lehet akkor Zala Vas Somogy Veszprém esetleg Tola és Baranya megyéig
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén ismerkednék! Párokkal , nőkkel!
Ma napközben M0 M1vonalon kamionos kalandra érett hölgy?
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dunaújvárosban valaki/valakik?
Budapest belvárosában hetedik kerületben a dohány utcában most egy lakásban valakinek lenne kedve?
Sziasztok Szegedről keresek hölgyet 26éves vagyok. Szeretek beszélgetni ismerkedni.
Sziasztok fiatal ferfikent keresek holgy tarsasagot vagy parhoz csatlakoznek komarom esztergom megyebol megvalogatom kivel mit!
Gödöllőn valaki aki cumizna most?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Ma éjjel ráérő férfinak szopnék. Helyem van. Ha jönnél most, akkor írj és megbeszéljük a részleteket.