Balatonkenese és környékén keresek ma estére
Sziasztok.Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon keres valakinek partnert a mai vagy a holnapi napra magának? Helyem van és utazni is tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet privát üzenetben várom a megkereséseket !

Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Sziasztok! Párokkal ismerkednék Budapesten és környékén!

22 vagyok pesti passzív es aki imádni akarja a szűk lyukamat és a kerek popsimat az írjon rám holnap reggel ráérek. Bármit is beszelünk meg megéri bennem lenni

Sziasztok. 26 éves lettem pár napja, Budapesten élek. Alapvetően hetero vagyok, de egy ideje vonz a gondolat, hogy kipróbáljam pasival. Idősebb férfit keresek, aki dominánsan elintézne. Ami fontos, hogy egészséges legyél, nem akarok semmit összeszedni. Erőszak engedélyezett. Legyen kocsid vagy lakásod. Maximális diszkréció. Ha csak a torkom basznád szét, az is ok. Még egyszer kiemelem, hogy csak egészséges férfi írjon. Kinézet nem számít. 30 és 60 év között.
Sziasztok. Holnap estére hölgyet, párt keresek.
Sziasztok! Párommal hétvégén Pécsen leszünk ezért fiatalabb igényes pasit keresünk hármas élvezetekre. Privátban keress és megbeszéljük a további részleteket.
Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon.
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en. 48 éves hetero férfi vagyok
Valaki Sóskúton Öreghegyen akit leszophatok és meg dugna engem 16:30tol 17:00 ig
Két férfi csinos nőt keres hármas hancurra.
Keresek valakit aki orális kalandban részesítene
Sziasztok. Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Igényes párt Párt vagy egyedül élő hölgyet keresek ma estére hetero alapon! Utazni tudok fogadni is! Budapest Székesfehérvár Balaton környéke!
Sziasztok ! Úgy alakult hogy a 6+2 fős apartman Siófokon szabad lett kinek lenne kedve kihasználni a lehetőséget (párom ,lányok) ? Érezzük jól magunkat ! Írj írjatok privátba !
Sziasztok, hétvégén pesten leszünk, páron szeret flörtölni / szereti a spontán dolgokat/
Pasi akit érdekel írjon privátba. Megmondom merre leszünk. Párom nem fog tudni hogy beszéltünk. Így rajtatok múlik.
Pasi akit érdekel írjon privátba. Megmondom merre leszünk. Párom nem fog tudni hogy beszéltünk. Így rajtatok múlik.
Üdv, most indulok Balatonra déli partra. Valaki esetleg kaland útközben szívesen megallok akárhol
vagy akinek fuvar kell

Nádudvaron valaki?