Sziasztok! Dél Pest környékén keresünk ápolt, intelligens, jókedélyű bi pasit, mindkettőnk örömére, általában hétköznap estére. Kopasz,szőrös, molett ne!!! 30-45 év között. Hely van.
Sziasztok ma 17-19 óra között örömmel szopnék egy pasit
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
Vecsés és környékén szopnék, nyelnék ápolt farkat 16 után autoban, szabadban vagy nálad.
Mastanában dunakeszi fot körül huncutkodás ?
Szentendrén most valaki hellyel aki hölgytagunkat szó nélkül dugná most?
Sziasztok November 4. -re keresek hellyel rendelkező párt vagy hölgyet. 45 éves enyhe bi beállítottságú vagyok. Szőke, kék szem, 174cm magas sportos alkat. Utazni tudok!
Krisztián
Krisztián
Salgótarján-Pásztó-Hatvan-Eger-Gyongyos vonzáskörzetében keresek egy normális, férfias biszex, vagy kiváncsi hetero havert minden jóra ( min.80 kg vagy). Írj privát üzenetet, ha magadra ismersz!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Elhanyagolt feleségek,hölgyek titkos szeretője lennék! Minden vágyad teljesűlhet!
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon vastag intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az. Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Halihó
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Mosonmagyaróvárról vagy vonzáskörzetéből? unatkozó háziasszony elhanyagolt feleséget szivesen kényeztetek
Sziasztok! Hölgy, pár K.barcika és vonzáskörzetében? Esetleg autóskaland?
Sziasztok, mai napra keresek belevaló hölgyet Budapesten. Akár napközben is ráérek, helyem is van...
Sziasztok! Ma délelőttre (8-10 óra) keresek hölgy partnert alkalmi kalandra Helyem van, diszkréció elvárt és adott. Kor nem lényeg, csak érezzük jól magunkat smile 25F
Hetero, nem dohányzó férfit keresek 45 éves korig, hetero hármasra. Hétvégére. Nem levelezni szeretnék. Nem az ország másik végéből
Most szopatnék, ha érdekel, írj.... 50 év alatt, légy ápolt, egészséges
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Vagy szép, kerek, szűk popsimmal pucsítanék, ha finoman belém tolnád...
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben..
Holgyhoz, parhoz csatlakoznek
Két férfi csinos sub nöt keres.

naphal

folg15
Delotta Bronx