Ma 1/2 5-5 fele Pápán leszek? Pár, Hölgy, egy kis kaland, akár csak kukkolás? Esetleg pasi?
Sziasztok,
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban!
Vasárnap délután Egerszalókon a Saliris medencéjében szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagjának ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok !
Ma estére keresek egy kis kalandot. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek egy kis kalandot. Fogadni és utazni is tudok.
Belvárosi élvezetek élvezzük egymást akár többesben
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Lányok hölgyek csmozás beszélgetés mindenben benne vagyok.
Sziasztok szombathely és környékéről keresnék partnert
Kecskemet kornyeken keresunk 25-30 eves korunk beli párokat, párcseres szexhez!

Sziasztok!
Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban
Rétság környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban

Ma napközbeni talalkára keresek partnert maglód környékén!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Újpesten ma délelőtt valaki?
Sziasztok
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
Hölgy személyében keresem alkalmi diszkrét partnerem kölcsönös örömszerzésre. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Autós kaland is érdekel.
balatonboglár környékén hölgy? hely van
Belevaló férfias pasit keresnék egy kis esti kalandra..belváros

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék! Adatlap kitöltve!
Utazni tudok!!
Utazni tudok!!

Ma délután kora este Veresegyház vagy környékén kis kalandra valaki? Esetleg pár?