Valaki esetleg Érd környékén minden jóra..?

Holnap 16:00-ra keresünk a 9. kerben búvóhelyünkre két meglévő potens aktív mellé egy harmadikat, akikkel szexy szőke barátnőm dugatnám. Semmi duma, bejöttök hárman és szó nélkül dugható a hölgy. Sportos testalkat és minimum 19cm-es intim kötelező. Csak viber számra válaszolunk, ahol képet fogunk kérni, cserébe mi is küldünk. Tapasztalt pár vagyunk, nagyon dekoratív hölgy taggal, csak a megadott feltételekkel keresünk a megadott időpontra. Köszi!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok, holnap szopnék szoboszlón helyem lessz írjatok privát!!
Kedd estére keresek hölgyet Balatonboglár közelében.
Hely van.
Privizz.
Hely van.
Privizz.
Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban

Fiatal, többesben tapasztalt srácként keresem partnereim heteró alapon egy mai találkozóra. Budapesten helyem van, de a helyszín természetesen megbeszélés kérdése. Viber, google chat is okés.
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon, a hölgy örömére. Heves megye és környező megyékben.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Laza, izgalmas randi és kaland vár rád!
Aktív pasikat várok.
Írj privátban, ne hagyd ki!
Most valaki a zemplénben?
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Valaki 3tól nem szopatna szegeden?
Sziasztok! Mára keresek Rétság környékén ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra.:P Részletek priviben

Ma Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki helyem van diszkréció adott és elvárt..
Csepelen ma delelőt aktiv pasi ,szopnék élvezésig
Sziasztok. Hatvanban valaki?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 47 éves hetero férfi vagyok. Pár plusz info és kép az adatlapomon!
Sziasztok
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten
Ma délutánra keresünk pasit,az adatlapunk szerint cuckoldra.....
14:30 kor lenne a randi,Szigligeten