Sziasztok. Hétfő reggel-délelőtt szopatnék-dugnék. Helyem van Örsnél. Privátban írj
Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp smile
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Szigetszentmiklós és környéke? Helyem van

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén?
Reptér vagy Budapest és környékén?
Faszimado Transzi vagyok. Hétvégenként tömeges legecizésre és lehugyozásra férfiakat keresek.. Olyan férfiakat keresek akik körbeálva én középen beolajozva csillogóan egy pléden rám vernék és széthugyozna mindenki..Ha szeretsz alázni és szeretnél részt venni egy ilyen szabadtéri dologban akkor irj.Facebookon is elérhető vagyok.! Szombathely mellett.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Ma este fél hét után a Fóti Auchan parkolóban kocsiban szopnék.
Sziasztok!
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este?
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este?
Sziasztok! Igényes pár minden kívánságát teljesíteném ma délután Pesten.
Biszex fiatal párral rosszalkodni este keresek!
Sziasztok, 25 éves, fiatal, sportos férfiként kényeztetnék idősebb, házas nőket Debrecenbe. Kép profilon, arcot csak privátba küldök.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Most valaki. 13. Ker?
Sziasztok! Most délután igényes, diszkrét pár Pesten akik mernek találkozni egy izgalmas hármas kalandra? Minden vágyatok, kívánságotok teljesíteném! Akár perverzet is! Privátban keressetek, és telefonon folytassuk!
Mostanában BFenyves 40km-es körzetében pár?
Népligetben valaki? Mindenki tudja a dolgát… Idejössz letolod a gatyád
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!