Ma este valaki?
Sziasztok. Esetleg ma Kecskeméten?
Valaki ma este éjjel ?
Passziv 21 éves
Passziv 21 éves
Sziasztok! Szívesen lennék ma este kellemes társasága hölgynek, párnak hetero alapon a hölgy örömére. Utazni tudok. Eger-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő és környékein.
0:30- 1óra tájékán keresek egy jófej srácot akivel a farkunkat ( közös-kölcsönös) kiverhetjük párom előtt. Hely van !
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Max 35 éves korig és sportos testalkat. ( kép szükséges /arc nélküli !!!/, nekem is van !)
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok
Sziasztok Nyiregyi nő partnerem keresem heti egy alkalom talikra írj rám!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi. Ma este gurulok egyet, Bp -Hatvan- Gyöngyös és környéke felé, ha esetleg lenne kedve valakinek vagy valakiknek arrafelé egy kellemes kávéhoz vagy csak dumálni egy nagyot akkor örülnék ha rám írna..
Tomi
Tomi
Este fél 7 körül valaki jó farkú jöhetne szopatasra szopasra, csajom előtt!
Cegléd kornyékén?? Helyem van,reggelig ráérek
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:34

Hatvan és közvetlen közelében keresünk autós találkára bi csajt vagy bi pasit vagy bi párt. Kérlek az adatlapon lévő címre írj. Köszönöm.
Hatvan és közvetlen közelében keresünk autós találkára bi csajt vagy bi pasit vagy bi párt. Kérlek az adatlapon lévő címre írj. Köszönöm.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este. Enyhe nyitottsàggal.
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este. Enyhe nyitottsàggal.
orál kaland most Budapesten?
Hajdúszoboszlón valaki cumizna?
Két férfi sub, csinos nőt keres.
(Ez egy válasz Badboy40 üzenetére (ma 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Két férfi csinos sub nöt keres.
Párt keresek akik egyszerre leszopnának

Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Nőt keresek aki a fehérvári kórházban kiverne. További részletekért privizz.