Szombat este párhoz csatlakoznék lehetőleg Kecskeméten vagy a környékén. Ha csak nézőt szeretnétek vagy csak két farkat szeretne szopni a hölgy tag arra is vevő lennék. Viber, Google chat van a gyorsabb és egyszerűbb kommunikáció miatt.
Uraim egy kihívást ajánlok,a nejemet kellene meg hóditani Pénteken este egy discóban.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Egy kis segítség hozzá:Min 175 magas átlagos vagy sportos testalkat,25 -45 év.
Neki az előre leszervezett szex nem az erőssége ezért a spontenalitásra alapozunk.
Sziasztok! 30-as ápolt férfit keresek Hatvan és környékén, aki szívesen megdugna egy milfet úgy, hogy videóra veszem a férjemnek. Fényképes emaileket várok.
Debrecen Hajdúszoboszló vonalon cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok a héten egyik estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Jóreggelt! Ma Mátészalkán keresek Nőt alkalmi titkos kalandra. Diszkréció fontos! Kb 12 óráig tartózkodom ott! Kor nem számít, csak érezzük jól magunkat!
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Ma kora délutánig bezárólag, vecsésen kölcsönös francia, maszti autóban ?
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem most reggel!
Üllő-Ócsa között!
Autós kalandra keresném partnerem most reggel!
Üllő-Ócsa között!
Halihó
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne
Csütörtökön 19:00-től gangbanghez még van két helyünk sportos minimum 19-20cm-es intimmel rendelkező potens pasinak. Budán van hely, szó nélküli anonim játék. Viberen mennek a részletek.
Helló, most egy vidám bi pasi Dél Pest környékén , nálam?
most kaland budapesten?
sziasztok! pest vagy heves megyéből hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Holnap délelőtt igényes pár ha szeretné akkor szívesen kinyalnám a hölgytagot miután a párja jól teli élvezte. Tudok utazni, írjatok és megyek. Minden izgalmas játékban benne lennék kölcsönös szimpátia esetén.
Sziasztok ma 17-19 óra között örömmel szopnék egy pasit
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
23 éves vagyok , átlagos/ sportos alkat helyem nincs sajnos .
De autóban -nalad tökéletes lehet
Főként a 7-9kerulet és vonzás körzete lenne jó.
Alázatos vagyok csak vedd elő és teszek a dolgom
Ha van fetished örömmel meghallgatom , és nagy eséllyel benne vagyok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Holnap este M0 Nagytarcsa környékén kalandoznék.

naphal

Giooo
Eleanori