Ma Budapesten vagyok, alkalmi partnerem keresem!
Sziasztok. Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon ismerkednék.Autóm van ,utazni tudok. Ha feljeltettem az érdeklődésedet , privátban várom a megkereséseket !

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Vecsésen laza kaland mostanában?
Jóreggelt! Hölgyet keresek aki segítene egy fiatal srácon ma délelőtt Debrecenben
Diszkréció fontos!
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Sziasztok
Párosunk Férfi tagjának keresünk ma estére egy Hölgyet vagy párt minden jóra!
Székesfehérváron vagy környékén!
Párosunk Hölgy tagja NEM lenne jelen!!
Privátba írj írjatok!
Párosunk Férfi tagjának keresünk ma estére egy Hölgyet vagy párt minden jóra!
Székesfehérváron vagy környékén!
Párosunk Hölgy tagja NEM lenne jelen!!
Privátba írj írjatok!
Sziasztok, mai nap hajdúszoboszlón 14:00ig szopnék, szopatnék, párhoz csatlakoznék irj ha érdekel!!
SIÓFOK MA uni partner?
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, vagy 10ig ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, vagy 10ig ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Újpesten ma estére Hölgyet keresnék.

Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves hetero pasi vagyok. Akár holnap is..

Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Ma estére keresek lányt 3 kerbe, normál testalkat ápolt 25y lakás adott..
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Fiút max 40 ig
Most szopatnék Vecsésen a Kispatak futópálya mellett . Itt vagyok várom a partnerem
Sziasztok, Szerdán megyek Balatonfüredre, esetleg hölgy szabadon ? :P kin huncutkodásra? 31 éves sportos férfi.
Nem független pasiként keresek párt, hölgyet. Korosztály nem számít, nagy farkam van, hármasban van tapasztalat. Írjatok, utazni tudok, whatsappon megy a kommunikacio
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?