Debrecenben keresek hölgyet. Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek.
Pécs és környékén cumiznék vékony 25 év körüli fiút péntekig esténként
Gödöllőnél valaki cumira, hokira?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Jóestét, én 24 és egy 20 éves srác segítenénk elhanyagolt nőkön, mert jótékonyak vagyunk, lehet idősebb is és fiatal is, egyaránt duplát kaphat

délpest környékén vagy a reptérnél kényeztetnék nőt-férfit, párt pl. ma este is

Ráckeve környékén most lány/pár hetero mókára? hely van. akár szakszerü masszázs is.
Sziasztok!Ma vagy holnap éjszaka,szívesen találkoznék szimpatikus párral.
Pest/Fejér/Komárom Esztergom megyéből.
Pest/Fejér/Komárom Esztergom megyéből.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Egy párt vagy lányt keresek Szimpla kert környékén ma este

Budán, a Feneketlen-tó környékén keresek vállalkozó szellemű, alárendelt típusú alkalmi partnert diszkrét irodai találkozóra.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre
, majd mehetsz is a dolgodra.
Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
50 éves, 190 cm-es, domináns, határozott férfi vagyok.
A találkozó egyszerű: bejössz, irányított egyoldalú orális cselekményt hajtasz végre

Nem zavar ha kezdő vagy de tudd mit akarsz!
Elvárásom, hogy arcképes bemutatkozást küldj, mivel fontos a bizalom és a személyes szimpátia.
Minden jelentkezés diszkréten kezelve.
Sziasztok, a héten hétköznap késő este nő vagy pár aki szívesen találkozna??.
Sziasztok!
Ma estére keresek egy kultúrált idősebb párt Borsod megyében. Átlagos, igényes pasi vagyok, további kérdésre szívesen válaszolok és kép küldés sem akadály
Ma estére keresek egy kultúrált idősebb párt Borsod megyében. Átlagos, igényes pasi vagyok, további kérdésre szívesen válaszolok és kép küldés sem akadály
30asként keresek nálam fiatalabb aktívot!
Sziasztok Hölgyek.
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...
Mai nap Pestről indulva kettő előtt , velencei tó agárd mennék hölgy útitársat szívesen vinnék.
Az idei utolsó strandi idő...

Zsámbok most?..
Sziasztok.Jászberény , Nagykáta környékén ismerkednék kalandoznék ma délelőtt. Írj privát.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Gyömrő-Mende-Sülysáp..Kóka!
Sexpartnereim keresném ma reggel!
Gyömrő-Mende-Sülysáp..Kóka!
Pesten X. Kerben vagy Budaörsön hölgy aki kalandozna egy kicsit ma délelőtt? Diszkréció fontos!
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó!
priviben keress. Jelige: Az iskola kezdés nem olcsó!