Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Hello
Hölgyet keresek Szekszárd és környékén!
Érd.privátban
Hölgyet keresek Szekszárd és környékén!
Érd.privátban
Sziasztok! Szép formás farkam megfejésére, kiverésére keresek partnert. Szeretem ha beolajozzák és hosszan játszanak vele, kínozva hogy nem élvezhetek el rögtön. Képeim vannak itt fent. Hellyel rendelkezők előnyben.
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Egyedül vagy haverommal keresünk hetero alapon párt esetleg külön csajszit
30 éves, jófej srácok vagyunk 180/88kg. Kék szem barna haj illetve 175/75kg szintén kék szem barna haj.
22cm illetve 16cm.
Budapest és környéke előnyben, de utazunk is
30 éves, jófej srácok vagyunk 180/88kg. Kék szem barna haj illetve 175/75kg szintén kék szem barna haj.
22cm illetve 16cm.
Budapest és környéke előnyben, de utazunk is
Jövő hétre keresek hölgyeket párokat elsősorban délelőtti órákra
Többes, bukkake ,blowbang vasárnap folyamán?
Sziasztok! Egyik kedves gg-s tag , felajánlotta , hogy házi glory-ját most kipróbálhatjuk.
ENYHE ! Bi férfit keresnék vagy akár hölgyet is , hogy kipróbáljam .
Részletek privátban és 1 személyt keresek csak ! Most éjszaka
ENYHE ! Bi férfit keresnék vagy akár hölgyet is , hogy kipróbáljam .
Részletek privátban és 1 személyt keresek csak ! Most éjszaka
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne Budapest és környékén?
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne Budapest és környékén?
Ma estére 22-től keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este! 37 éves igényes ,normális srác vagyok! Sok mindenre nyitott!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Székesfehérvár környékén ràérő Nőt keresek.
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos képeken látható kemény farkú, 44 éves full hetero pasi. Szívesen randiznèk ma este lányokkal, párommal, többes sex reményében. Szívesen utazom de a hely bérlése én is benne vagyok.
Tomi
Tomi
60 feletti hölgynek párnak segítek írj privit.
Sziasztok. Kecskemétről hölgy pár?
8 ker.parhoz csatlakoznek
Sziasztok!
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.
Harmincas srácként HETERO alapon keresek ma estére Budapesten huncutkodni kívánkozó nőket vagy párokat. Részletek privátban.